Peste 1000 de aplicaţii pentru TV în cadrul Samsung Apps

Scris de | 17 octombrie, 2011
Peste 1000 de aplicaţii pentru TV în cadrul Samsung Apps

Samsung a anunţat de curând că primul magazin de aplicaţii din lume pentru HDTV, continuă să crească atât în ceea ce priveşte dimensiunea , cât şi popularitatea. Samsung Apps TV a atins de curând pragul de 1000 de aplicaţii înregistrate, iar numărul de descărcări a depăşit cifra de 10 milioane.

Aplicaţiile video online rămân în topul preferinţelor, atât la nivel global, cât şi regional. YouTube s-a clasat în vârf la nivel global şi a fost cea mai populară aplicaţie video din Statele Unite şi Coreea.

Descărcările de pe Samsung Apps TV au crescut cu 100% la doar 5 luni după lansare, atingând 5 milioane de descărcări în mai 2011. Magazinul a ajuns la peste 11 milioane de descărcări în total, cu o medie de 50 000 de descărcări pe zi – dublu faţă de numărul de descărcări din mai 2011.

Utilizatorii se bucură de o gamă largă de aplicaţii din diferite zone de interes precum ştiri, divertisment, sport şi jocuri. De exemplu, aplicaţiile de ştiri la cerere, “BBC News” şi “WSJ Live”, oferă principalele ştiri live ale zilei în format video şi text, actualizate 24/24. Alte aplicaţii de ştiri precum “CNBC Real-time app” şi “TIME TV” furnizează şi ele un arsenal întreg de informații, analize, ştiri de ultimă oră, fotografii şi clipuri video.

Etichete: , ,