Microsoft si Intel au reunit cei mai importanti producatori de notebook-uri la Holiday PC Showcase

Scris de | 24 noiembrie, 2011
Microsoft si Intel au reunit cei mai importanti producatori de notebook-uri la Holiday PC Showcase

Microsoft și Intel au deschis oficial sezonul Sărbătorilor de iarnă 2011 cu o expoziție de tehnologie în cadrul căreia au prezentat cele mai atractive PC-uri mobile dotate cu sistem de operare Windows 7 si procesoare Intel Core i5 și i7.

Organizată pentru prima dată în România de Microsoft și Intel, expoziția „Holiday PC Showcase” a reunit cele mai puternice și inedite notebookuri ale producătorilor Acer, Asus, Dell, HP, Fujitsu, Lenovo, Maguay, Sony, Samsung și Toshiba, cu configurații adresate segmentului consumer. De asemenea, au fost expuse și primele sisteme Ultrabook produse de Acer, Asus, Lenovo și Toshiba, recent anunțate pe piață, adresate utilizatorilor care au nevoie de performanță pentru a fi creativi, într-un design subțire, ușor, sigur și elegant.

Cei prezenți au putut să testeze în direct cele mai inedite notebookuri, să afle noutățile din oferta de Crăciun, precum și care sunt tendințele tehnologice pentru acest sfârșit de an și anul 2012.

Gabriela Mladin, Consumer Channels Group Director, Microsoft România: „Sărbătorile de iarnă reprezintă momentul perfect pentru organizarea primului showcase alături de Intel și partenerii noștri retail, OEM și distribuitori – împreună, expunem hardware performant ce pune în valoare experiența oferită de Windows 7. La doi ani de la lansare, Windows 7 s-a dovedit a fi sistemul Windows așteptat pe scară largă de către consumatori, cu peste 450 milioane de licențe vândute și o cotă de piață de 35% la nivel global. La momentul actual, avem pe piață câte un PC cu Windows 7 pentru toate gusturile – prin urmare, o ocazie extraordinară pentru a achiziționa un PC cu Windows 7, având în vedere oferta extrem de variată și atractivă.ˮ

„Suntem bucuroși ca, împreună cu Microsoft România, să organizăm prima ediție a acestei expoziții tehnologice de Crăciun, care sperăm să devină tradiție. Oferim publicului șansa de a afla din timp ce PC-uri mobile de top vor fi disponibile în oferta de Sărbători, ce configurații au și la ce preț vor putea fi achiziționate”, a declarat Bogdan Georgescu, Channel Account Manager, Intel România. „Este și momentul ideal să aratăm publicului cea mai nouă categorie de dispozitive mobile, Ultrabook, ce reprezintă un nou pas în computingul personal. Ultrabook-ul va fi produsul nostru-cheie pe segmentul mobil în 2012; până la sfârșitul anului viitor, sperăm să acoperim 40% din vânzările mondiale de notebookuri consumer cu acest produs”.

Holiday PC Showcase, organizată de Microsoft și Intel, a reunit miercuri, 23 noiembrie, reprezentanți ai companiilor producătoare de laptopuri, retaileri, distribuitori și alți parteneri Microsoft și Intel, jurnaliști și bloggeri.

Etichete: , , ,