iPhone rezistent la apă?

Scris de | 17 ianuarie, 2012
iPhone rezistent la apă?

Următoarea generaţie de smartphone-uri ar putea fi rezistentă la apă datorită unei noi tehnologii prezentate la Consumer Electronics Show. Compania ZAGG garantează protecţie 100% împotriva unor evenutale accidente de această natură.

Ţi-ai scăpat vreodată iPhone-ul într-o baltă? Sau poate ai râs la un serial de comedie atât de tare încât ai vărsat doza de Cola peste smartphone? Ei bine, toate aceste accidente nu vor mai rezulta în pierderea posibilităţi de a folosi dispozitivul, datorită unei noi tehnologii rezistente la apă.

Tehnologia HZO WaterBlock prezentată în cadrul evenimentului Consumer Electronics Show ar putea revoluţiona industria smartphone-urilor. Spre deosebire de carcasele disponibile actualmente pe piaţă, HZO WaterBlock se instalează în procesul de fabricare a dispozitivului.

ZAGG, compania care a dezvoltat această tehnologie, a oferit o demonstraţie la CES 2012  în care a introdus mai multe dispozitive într-un acvariu plin cu apă. După cum era de aşteptat, toate aparatele au funcţionat după „aventura” subacvatică.

Companii precum Apple şi Samsung s-au arătat interesate de această tehnologie, ceea ce înseamnă că am putea vedea un viitor iPhone sau Samsung Galaxy rezistent la apă.

Etichete: , , , , , , ,