Genius prezintă noua gamă de accesorii pentru gameri la CeBIT

Scris de | 5 martie, 2012
Genius prezintă noua gamă de accesorii pentru gameri la CeBIT

Genius a anunţat că va prezenta în cadrul evenimenteului CeBIT din Hanovra cea mai nouă gamă de accesorii. Pe lângă perifericele dedicate gamerilor, Genius va prezentă şi pico-proiectorul BV-200 şi Ring Presenter.

Genius prezintă în cadrul târgului internaţional de tehnologie digitală şi soluţii de telecomunicaţii CeBIT 2012 gama completă de produse ingenioase.

Seria GX pentru gamingNoua serie de accesorii GX pentru gaming numără o gamă amplă de periferice PC pentru gaming profesionist. Creată pentru jucătorii de MMO, RTS şi FPS, seria GX pentru gaming include căşti cu sunet pe 7.1 canale, mouse-uri cu memorie pentru setări încorporată, precum şi difuzoare de gaming cu bass puternic.

Pico-proiectorul Bella Vision BV-200 – Acest proiector de mici dimensiuni reprezintă alegerea perfectă pentru vizionarea de filme, prezentări de afaceri sau redarea jocurilor, atunci când spaţiul este limitat. Alături de programul de vizionare a documentelor integrat, utilizatorul poate naviga printre fişere PDF, Excel, Word, fişiere audio şi video, fără a fi nevoie de conectarea la un PC.

Ring Presenter– Primul dispozitiv sub formă de inel ce permite controlul total al slide-urilor din PowerPoint, navigarea pe Internet şi prin documente, doar cu ajutorul degetelor. Cu funcţia de scroll, indice laser şi click, utilizatorul poate controla foarte facil prezentările, cu ajutorul acestui dispozitiv compact.

CeBIT va avea loc la Deutsche Messe, Hanovra, Germania între 6-10 martie 2012.

Etichete: , , , , , ,