NVIDIA GeForce GTX 670: O placă video potentă, cu un pret de la 1799 lei

⇣ Sari la articol

Nvidia lansează noua placă video GeForce GTX 670, un model ce oferă o performanţă sporită în jocuri, eficienţă energetică şi un zgomot redus.

Placa a fost proiectată similar cu GTX 680, cel mai puternic GPU NVIDIA şi soseşte la un preţ ce porneşte de la 1799 lei.

GeForce GTX 670 reuşeşte să depăşească performanţa celui mai apropiat produs concurrent, oferind un spor de peste 45%, cu un consum de energie cu aproximativ 18% mai mic.

În plus, GeForce GTX 670 oferă o performanţă egală cu produsul de top al competitorului, în 25 dintre cele mai populare jocuri şi benchmark-uri, lucru care dovedeşte sporul de performanţă şi eficienţa arhitecturii Kepler .

GTX 670 este proiectat folosind arhitectura NVIDIA Kepler şi procesul de fabricaţie de 28 de nanometri, în acelaşi fel precum GTX 680 şi placa video dual-GPU GTX 690, care au fost lansate în Martie, respectiv Aprilie.

NVIDIA GeForce GTX 670 GPU este disponibilă prin intermediul partenerilor integratori, printre care ASUS, EVGA, Gainward, Gigabyte, Inno3D, KFA2, MSI, Palit, Point of View, PNY şi Zotac.