Lenovo aduce in Romania IdeaCentre A720, cel mai subtire AiO de pe piata

Scris de | 18 septembrie, 2012
Lenovo aduce in Romania IdeaCentre A720, cel mai subtire AiO de pe piata

Lenovo a prezentat astazi in Romania IdeaCentre A720, un All-in-One cu un ecran de 27 de inchi multi-touch, ce este echipat cu procesor Intel Core din generatia a treia, memorie RAM de pana la 8 GB si procesor grafic pana la nVIDIA GeForce 2 GB.

lenovo-ideacentre-a720

Declarat „cel mai subtire All-in-One din lume”, A720 vine cu monitor ajustabil ce permite aducerea ecranului pe orizontala sau verticala, facilitate ce permite o pozitie confortabila mai ales in momentul in care doresti sa joci unul dintre jocurile integrate in Lenovo IdeaTouch. IdeaTouch contine o serie de aplicatii si jocuri optimizate pentru ecrane tactile, iar pentru a te bucura de jocurile interactive, sistemul AiO permite folosirea de pana la 10 degete simultan, fiind integrata o tehnologie multi-touch.

Specificatiile tehnie ale celui mai recent AiO de la Lenovo includ: memorie RAM DDR 3 de pana la 8 GB, hard disk de 1 TB si pana la 64 GB SSD, unitate integrata DVD reader/writer sau Blu-ray Disc, porturi USB 2.0 si USB 3.0, port HDMI,  tv tuner integrat, cititor de carduri si o camera web integrata cu filmare HD 720p, iar sunetul este redat de un sistem audio Dolby Home Theatre V4 cu imbunatatire audio.

„Lenovo IdeaCentre A720 este un produs care, prin design si tehnologie, face trecerea la urmatoarea etapa in istoria relatiei dintre oameni si PC-uri. Asa cum cu totii ne amintim de momentul in care am renuntat la clasicul telefon mobil pentru a trece la smartphone, la fel si A720 marcheaza o schimbare fundamentala a felului in care interactionam cu PC-urile noastre. Este o schimbare de interfata  care deschide calea catre noi experiente multisenzoriale si noi utilizatori ale PC-urilor de birou”, a declarat Aurel Netin, director general Lenovo Romania, Bulgaria si Republica Moldova.

Lenovo IdeaCentre A720 este un sistem AiO ce va fi livrat cu Windows 7 Home Premium, dar el este cu siguranta mai pregatit pentru noul sistem de operare Windows 8. De altfel, in specificatiile sistemului se include si faptul ca este „Windows 8 Ready”.

Pretul de raft pentru IdeaCentre A720 este de 8.127 RON si poate fi achizitionat din magazinul Lenovo Exclusiv din Bucuresti sau online pe  www.lenovoexclusiv.ro.

GALERIE FOTO

Konika Minolta - Mobotix 7

Etichete: , , , , , , ,