Samsung Galaxy Camera, camera cu sistem de operare Android, este disponibila oficial in Romania

Scris de | 26 noiembrie, 2012
Samsung Galaxy Camera, camera cu sistem de operare Android, este disponibila oficial in Romania

Samsung a anuntat astazi lansarea pe piata din Romania a camerei Galaxy Camera, camera ce dotata cu sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean, conectivitate Wi-Fi si 3G si ecran HD SuperClear Touch de 4.77 inchi.

Partea practica a evenimentului a fost sustinuta de actorul Andi Vasluianu, care s-a jucat in ultimele doua saptamani cu camera si a postat in timp real pe pagina lui de Facebook cele mai interesante momente din ziua lui. Actorul a dezvaluit ca a ramas placut impresionat de functiile Smart Pro si Photo Wizard. Fotografiile realizate de el le puteti vedea aici.

Cea de-a doua parte a prezentarii camerei Samsung Galaxy Camera a fost sustinuta de Octavian Vlad, Inginer Telecom in cadrul Samsung Romania, si care a vorbit despre ceea ce se afla sub capota camerei. Camera ofera un zoom optic de 21x, un senzor BSI CMOR de 1/2.3 inchi si 16 megapixeli, permite conectivitate Wi-Fi si 3G, are un spatiu de stocare de 8 GB ce poate fi extins pana la 64 de GB cu un card suplimentar si vine cu o baterie de 1650 mAh.

Functia Smart Pro permite accesarea unor scenarii predefinite din meniul camerei pentru a ajusta setarile in mod automat. De exemplu, optiunea „Rich Tone” ofera culori mai intense (pentru a reduce supraexpunerea), iar setarea „Light Trace” controleaza automat viteza obturatorului pentru scene nocturne artistice. Photo Wizard permite editarea fotografiilor intr-un mod creativ, cu posibilitatea alegerii din cele 35 de functii. O parte dintre fotografiile realizate de Andi Vasluianu au folosit aceasta functie. Alte caracteristici importante sunt controlul vocal sau posibilitatea de a filma un videoclip in slow motion.

Samsung Galaxy Camera ruleaza sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean, ceea ce insemana ca toate aplicatiile din Google Play sau Samsung Apps pot fi rulate pe camera. Asteptam sa vedem rezultatele interesante dintre Samsung Galaxy Camera si celebra aplicatie Instagram.

“Galaxy Camera reprezinta o alegere smart pentru toti cei care comunica non-stop, oriunde s-ar afla: in vacanta, acasa, ori chiar la job. Mai exact, aceasta camera deschida o noua era in comunicarea vizala. Sofisticata dar, in aceleasi timp, simplu de utilizat, Galaxy Camera duce conceptual de Smart Camera la un nou nivel. Conectivitatea 3G si WiFi, cel mai nou sistem de operare Android 4.1 Jelly Bean, functiile si aplicatiile sale au dus la crearea unei noi categorii de produse, dedicata utilizatorilor care isi doresc sa capteze, sa editeze si sa impartaseasca cu usurinta fotografii si clipuri video de cea mai buna calitate, in mod spontan, oriunde si oricand”, declara Mirela Rozalia Vulpe, AV Product Manager la Samsung Romania.

Samsung nu a anuntat inca si un pret de raft, dar acesta va fi in jur de 500 de euro.

Etichete: , , , , , , ,