Joacă X 0 pe husa tabletei, cu Papernomad

papernomadÎți făcea plăcere să-ți mâzgălești manualele și caietele din școală? Ei bine, de acum ai ocazia să-ți exersezi talentele și pe husa telefonului.

Îți făcea plăcere să-ți mâzgălești manualele și caietele din școală? Ei bine, de acum ai ocazia să-ți exersezi talentele și pe husa telefonului.

Create pentru cei cu înclinații artistice, noile huse de smartphone și tablete, pe bază de hârtie, a celor de la Papernomad îți permit să-ți creezi cu ușurință propriile opere de artă care să-ți protejeze apoi gadgeturile. Sunt o idee bună și pentru a fi oferite cadou celui drag, cu o dedicație specială desenată de mână.

Husele sunt construite dintr-un material special rezistent la apă și rupere. – composit de hârtie, fibre de vâscoză și bipolimer, care îi va mulțumi și pe fanii produselor organice.

Potrivit producătorilor husele vor prelua o parte din personalitatea ta, păstrând ca amintire petele de cafea sau ruj, precum și eventualele notițe luate în grabă.

Disponibile pentru iPhone, iPad, MacBook Air și Pro, dar și pentru Samsung Galaxy S III, husele Papernomad au prețuri puțin cam piperate pentru un accesoriu din hârtie. Acestea pornesc de la 39.9 și ajung la 69.9 dolari.