Sony Xperia L şi Xperia SP: Focus pe cameră şi pe design

Scris de | 19 martie, 2013
Sony Xperia L şi Xperia SP: Focus pe cameră şi pe design

xperia lSony a anunţat de curând lansarea a două noi smartphone-uri Android: Xperia L şi Xperia SP. Primul se remarcă printr-o cameră avansată şi buton de declanşare dedicat, în timp ce al doilea model impresionează printr-un design premium, o combinaţie de aluminiu şi plastic.

Xperia L

Promovat ca un camera phone, Xperia L dispune de o cameră de 8 megapixeli cu un senzor Exmor RS ce promite rezultate excelente în lumină slabă. Vorbim de un nou sistem BSI, zgomot redus şi funcţie HDR, precum şi de un timp de declanşare de sub 1 secundă. Butonul de declanşare dedicat creşte şi el viteza de reacţie.

Smartphone-ul situat undeva în segmentul de mijloc integrează un display TFT de 4.3 inchi, rezoluţie 854×480, un procesor dual core Qualcomm MSM8230 la 1GHz, 1GB RAM, 8GB memorie internă plus slot microSD şi conectivitate WiFi, NFC, Xperia Link, etc.

Nu lipsesc nici tehnologiile Sony precum xLoud, Walkman sau accesul la SEN pentru unele pieţe.

xperia spXperia SP

Sony îşi dovedeşte din nou talentul la capitolul design oferindu-i o carcasă extrem de elegantă ce îmbină perfect elementele din policarbonat cu cele din aluminiu. Nu lipsesc nici elementele iluminate sau transparente.

Xperia SP dispune de un ecran mai mare, de 4.6 inchi, şi rezoluţie 1280 x 720 pixeli, cu tehnologie Bravia Engine 2 şi sticlă Corning Gorilla. Regăsim şi funcţia de operare cu mănuşi de care dispune şi recent lansatul Samsung Galaxy S4.

Procesorul este un QualcommSnapdragon S4 dual core la 1.7 GHz iar memoria RAM atinge 1GB.

Alte specificaţii includ 8GB memorie internă plus slot microSD, o cameră de 8MP cu senzor Exmor S, filmare Full HD şi o paletă de conexiuni şi funcţii similară cu cea a lui Xperia L.

Telefonul rulează Android 4.1.

Etichete: , , , ,