Samsung Galaxy Note 8.0 este disponibila in Romania

Scris de | 9 mai, 2013
Samsung Galaxy Note 8.0 este disponibila in Romania

Samsung a anuntat disponibilitate pe piata din Romania a tabletei Galaxy Note 8.0, noul dispozitiv din familia Galaxy Note lansat la Mobile Web Congress si care permite efectuarea apelurilor de voce datorita modemului 3G incorporat.

samsung-galaxy-note-80-romania

Samsung Galaxy Note 8.0 este echipata cu un ecran TFT de 8 inci cu rezolutie 1280×800 pixeli si este propulsata de un procesor Exynos quad-core tactat la 1.6 GHz si 2 GB memorie RAM. Specificatiile tehnice mai includ o camera principala de 5 megapixeli si una frontala de 1,3 megapixeli, 16 sau 32 de GB spatiu de stocare, card microSD pentru extinderea capacitatii de stocare cu pana la 64 de GB, conectivitate Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, USB 2.0, o baterie de 4.600 mAh si ruleaza Android Jelly Bean 4.1.

La fel ca celelalte dispozitive din familia Note, noua tableta beneficiaza de S Pen, un stylus care a evoluat odata cu noua generatie. Inlaturare S Pen-ului din dispozitiv lanseaza automat o serie de functii, cum ar fi Pen Detection si Page Buddy, o caracteristica ce a activa intuitiv ecranul S Note modificat recent. S Pen poate fi folosit acum fara ca ecranul sa fie atins prin functia Air View, care permite doar miscarea deasupra ecranului pentru vizualizarea videoclipurilor, fotografiilor, e-mailurilor si a agendei din S-Planner.

Galaxy Note 8.0 N5100 este disponibila pe piata de la inceputul lunii mai in magazinele partenere Samsung. Nu a fost anuntat un pret oficial, dar pretul din strainatate este de aproximativ 400 de dolari. Cel mai probabil tableta se va situa aproape de 2.300 – 2.500 de lei pentru inceput, urmand ca pretul sa scada in viitor sub 2.000 de lei.

Etichete: , , ,