Huawei Ascend P7 ediția Arsenal, creat special pentru fanii clubului de fotbal londonez

Scris de | 22 iulie, 2014
Huawei Ascend P7 ediția Arsenal, creat special pentru fanii clubului de fotbal londonez

Huawei a lansat mult așteptata ediție a smartphone-ului Huawei Ascend P7, Arsenal, care iese în evidență printr-o serie de caracteristici special implementate pentru fanii fideli ai clubului de fotbal din nordul Londrei. Astfel, ediția limitată a smartphone-ului prezintă însemnele oficiale ale clubului Arsenal, inserate pe partea din spate a telefonului, sub învelișul Gorilla Glass 3.

Huawei Ascend P7 Arsenal

Pentru îmbunătățirea experienței de utilizare, Huawei a creat multe teme care să se potrivească cu fiecare stare de spirit, precum și meniurile Arsenal, concepute special pentru aceasta ediție. Ediția P7 Arsenal include de asemenea zeci de imagini de fundal emblematice cu echipa Arsenal, cu imagini ale cladirilor Highbury, fotografii ale stadionului Emirates pe timpul zilei, cât și pe timpul nopții, precum și cu sărbătorirea victoriei din cadrul Cupei FA 2014 (The Football Association Challenge Cup).

Mai mult, această ediție a smartphone-ului include un ceas care funcționează precum faimosul ceas al echipei, Clock End, care marchează finalul unei partide de fotbal.

Conceput astfel încât să se apropie de perfecțiune, Huawei Ascend P7 încorporează un ecran Full HD de 5 inchi, perfect pentru a te bucura de divertisment la rezoluție full 1920 x 1080. Huawei Ascend P7 este un smartphone multimedia puternic, iar ediția Arsenal folosește acest atu pentru a oferi fanilor echipei Arsenal câteva din cele mai bune jocuri de fotbal preîncărcate, precum FIFA 14.

Pentru a ține fanii la curent în permanență, Huawei pune la dispoziție aplicația Yakatak, care le oferă acestora actualizări din timpul jocurilor în timp real și un link unic direct către prietenii din rețelele de socializare, pentru a putea discuta despre echipa Arsenal și despre cluburile din 400 de ligi.

Huawei Ascend P7 ediția Arsenal permite un spațiu de stocare de până la 64 de GB, suficient pentru a păstra aproape 20.000 de selfie-uri realizate cu camera frontală de 8 megapixeli a telefonului. Camera principală de 13 megapixeli, va permite fanilor să realizeze clipuri video incredibile cu eroii lor de pe stadionul Emirates și să personalizeze fiecare imagine sau filmuleț prin adăugarea watermark-urilor și a funcțiilor audio.

Pentru mai multe informații vizitați: arsenalsmartphone.com.

 

 

Etichete: , , , , , , , , , ,