Orange întâmpină așteptările abonaților cu 10 GB de internet și convorbiri naționale nelimitate

Scris de | 2 aprilie, 2015
Orange întâmpină așteptările abonaților cu 10 GB de internet și convorbiri naționale nelimitate

Cele mai recente statistici Orange România arată că 30% dintre clienții care folosesc internet mobil îl accesează zilnic. Încă de la primele momente ale dimineții ei află ultimele știri, cum va fi vremea sau își verifică mailurile direct de pe telefon sau de pe tabletă, înainte de a ajunge la birou.

Sony Xperia_Z3 Compact

Din dorința de a le oferi clienților resurse relevante pentru tipul preferat de comunicare, Orange aduce în ofertă două tipuri de bonusuri: convorbiri naționale nelimitate sau 10GB. Astfel, în funcție de resursele pe care le au deja în abonament, clienții își pot alege beneficiul care le completează cel mai bine nevoile zilnice de comunicare. Bonusurile de mai sus devin disponibile clienților care aleg să activeze sau să prelungească două abonamente pentru persoane fizice, din oferta curentă, din care unul să fie pe 24 de luni: un abonament de voce de minim 12 euro si orice abonament de internet, un abonament Orange TV sau un abonament de telefonie fixa și internet. De exemplu, dacă un client alege să activeze sau să prelungească două abonamente de voce Cangur 12, poate avea pe amandouă convorbiri naționale nelimitate sau 10GB, ce se adaugă traficului de date inclus în pachete. Dacă optează pentru un abonament Cangur 12 și un abonament de date Colibri Explore 14, va primi pentru suma cumulată de 26 euro cele două bonusuri, convorbiri naționale nelimitate sau 10GB, câte unul pentru fiecare abonament.

„Viața cotidiană devine din ce în ce mai conectată la noile tehnologii, iar clienții au nevoie de mai multe resurse care să le permită comunicarea în orice clipă cu cei dragi, fie că preferă să vorbească la telefon sau să țină legătura prin intermediul rețelelor sociale sau prin aplicații. Având opțiunea de a alege între convorbiri naționale nelimitate și 10GB le asigurăm clienților noștri toate premisele unei comunicări eficiente.” Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer la Orange România.

Samsung_3

Telefoane și tablete la 0 eur

În plus, Orange oferă de la 0 euro o gamă variată de telefoane și tablete, dedicate planurilor tarifare pentru care clienții optează cel mai frecvent. De exemplu, alături de abonamentul Cangur 12 clienții pot alege telefonul Alcatel OneTouch Pixi 3 la 0 eur, iar pentru abonamentul de date Colibri Explore 14 pot opta pentru noua tabletă Best Deal 4G, Huawei MediaPad T1 8.0 Pro, la 0 EUR prin Buy-Back 4G. Cei care doresc să achiziționeze accesorii pentru tableta Huawei pot alege din oferta Orange compatibilă cu până la 40% discount.

Samsung_4

Early Upgrade permite schimbarea telefonului cu 6 luni înainte

Clienții Orange care au de cel puțin 6 luni un abonament își pot schimba telefonul oricând doresc prin serviciul Early Upgrade. Astfel, ei pot opta pentru cea mai nouă ofertă și nu trebuie să mai aștepte până la terminarea contractului anterior. În plus, prin Buy-Back 4G, clienții au o reducere suplimentară de 40 de euro la telefoanele 4G.

Etichete: ,