Lenovo a lansat noua tabletă ThinkPad 10

Lenovo ThinkPad 10 va fi disponibilă la nivel global la finalul acestei veri.

Scris de | 28 mai, 2015
Lenovo a lansat noua tabletă ThinkPad 10

Lenovo a prezentat astăzi în cadrul Lenovo Tech World noul ThinkPad 10 care duce experiența de lucru pe o tabletă la un alt nivel, cu caracteristici îmbunătățite, inclusiv ThinkPad Pen Pro, ce oferă o mai mare acuratețe și securitate a datelor pentru mediul de business. Lenovo continua să extindă ecosistemul bogat de accesorii pentru ThinkPad 10, incluzând noua tastatură ThinkPad Folio, ce oferă o experiență superioară de utilizare. ThinkPad 10

ThinkPad 10 îmbină performanța PC-ului cu simplitatea tabletei

Utilizatorii de tehnologie mobile pentru segmentul de business care au dificultăți în a alege între un laptop și o tabletă vor fi încântați de ThinkPad 10 datorită modurilor flexibile de lucru pe care le oferă. Creat pentru o experiență completă de PC asigură performanța de care au nevoie utilizatorii atunci când lucrează la prezentări sau alte documente, scriu și consultă email-ul, susțin conferințe video și multe altele. Echipată cu Windows 10 și procesor Intel Atom quad core, tableta de 10 inci poate fi atașată la tastatura opțională ThinkPad 10 Folio Keyboard, la cea ThinkPad 10 Ultrabook sau, opțional, la ThinkPad Tablet Dock pentru a fi conectată la periferice precum monitoare sau imprimante.

Caracteristici îmbunătățite pentru scenarii multiple de utilizare

ThinkPad 10 ține pasul cu cerințele de flexibilitate și ușurință de utilizare, chiar dacă este folosită ca o tabletă. Cu o durata de viață a bateriei de 10 ore, utilizatorii pot sta departe de sursa de curent și se pot deplasa mai mult. Pe teren, utilizatorii se pot bucura de ecranul tactil IPS cu rezoluție WUXGA 1920×1200, ce poate fi utilizat împreună cu filtrul Anti-Glare Film, pentru o vizibilitate mai bună în lumina soarelui, sau cu filtru 4-way Privacy Film, pentru protejarea informațiilor. Împreună cu ThinkPad Pen, tabletă oferă posibilitatea de a vizualiza sau de a naviga cu ușurință prin conținut. Utilizatorii își pot îmbunătăți experiența de scris descărcând aplicația WRITEit, care permite scrierea cu stiloul în aproape orice câmp care acceptă introducerea literelor, dar și transformarea scrisului de mână în text. Pentru fotografii, aplicația QuickShot declanșează imediat camera de 5MP printr-o simplă mișcare, ajutând utilizatorii să realizeze instantanee de fiecare când vor. Cu ajutorul capabilităților 3G/4G, utilizatorii se pot conecta oriunde în lume.  

Securitate pentru companii

Multe aplicații utilizate pe teren solicită conexiunea de date și acces la informațiile companiei, într-un mediu securizat. Caracteristicile de mobilitate ale acestui dispozitiv sunt completate de cele de securitate: tableta dispune opțional de criptare dTPM, cititor de amprentă sau card reader inteligent. Lenovo oferă servicii și suport business pentru tabletă, inclusiv pentru modele personalizate, pentru aplicații de marcare și etichetare cu laser, suport prioritar, imagistică și altele.

 Lenovo ThinkPad 10 va fi disponibilă la nivel global la finalul acestei veri la un preț de pornire de 549 dolari.

 

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , , , , , ,