Vodafone prezintă Tab Prime 6, o tabletă 4G cu procesor quad core

Vodafone Tab Prime 6 este disponibilă cu abonament 4G.

Scris de | 2 iulie, 2015
Vodafone prezintă Tab Prime 6, o tabletă 4G cu procesor quad core

Vodafone a lansat o nouă tableta 4G, sub brand propriu: Vodafone Tab Prime 6 de 9,6 inchi, ideală pentru utilizatorii care doresc să navigheze pe internet sau să acceseze conținut multimedia, de oriunde s-ar afla.Chewbacca

Una dintre cele mai subtiri si mai usoare tablete din clasa ei, Vodafone Tab Prime 6 incorporeaza ultima versiune de Android Lollipop si se remarca prin ecranul generos HD de 9,6 inchi, multi-touch, cu o rezolutie de 1280 x 800 pixeli si 16 milioane de culori. Tableta foloseste un procesor Qualcomm Snapdragon 1,2 GHz Quad-Core si o memorie RAM de 1 Gigabit (GB), ideala pentru cei care joaca jocuri online sau folosesc aplicatii multimedia. Tableta are o memorie interna de 16 GB, cu posibilitatea de extindere de pana la 32GB, prin card microSD. Pentru mai multe detalii despre Vodafone Tab Prime 6 dați clic aici.

Noua tableta Vodafone Tab Prime 6 este disponibila, pentru clientii noi si existenti, cu abonamentele de internet mobil 4G si cu sistemul de rate cu plata pe factura Vodafone. Tableta poate fi achizionata cu avans 0 Euro, impreuna cu abonamentul Smart Net 10 (10 euro/ luna, TVA inclus), pe doi ani, plus o rata lunara de 6 Euro (TVA inclus). In plus, abonatii au acces la o colectie de peste 2000 de ore de filme, seriale si filme documentare, prin HBO GO si muzica prin aplicatia Zonga, incluse in orice plan tarifar de internet mobil, pe o perioada de pana la 24 de luni.Vodafone Tab Prime 6Portofoliul de telefoane si tablete sub brand propriu dispune acum de un portofoliu de 10 echipamente dintre care 7 telefoane si 3 tablete. Vodafone Romania si-a imbogatit recent si portofoliul de telefoane sub brand propriu, cu doua modele de telefoane de tip smartphone – Vodafone Smart Prime 6 si Vodafone Smart First 6. In plus, incepand din 6 iulie, Vodafone Smart Ultra 6 va fi disponibil la Vodafone, la pretul 1 Euro, cu abonamentul RED 25. Noul smartphone, care se remarca printr-un design subtire si elegant, vine echipat cu ecran de 5.5 inch full HD, processor Octa Core si cea mai noua varianta de Android, camera de 13 MP. Mai multe detalii privind portofoliul companiei Vodafone de telefoane si tablete sub brand propriu sunt disponibile aici.

 

Etichete: , , , , , ,