LG prezintă smartphone-ul Bello II: cu ecran de 5 inchi și cameră pentru selfie de 5 megapixeli

LG Bello II, urmașul modelului Bello de anul trecut, este un smartphone din clasa de mijloc, ce rulează Android 5.1.1 Lollipop, care funcționează doar în rețele 3G.

Scris de | 20 iulie, 2015
LG prezintă smartphone-ul Bello II: cu ecran de 5 inchi și cameră pentru selfie de 5 megapixeli

Compania LG a prezentat oficial modelul Belo II, un smartphone 3G, ce dispune de un display de 5 inchi, FWVGA cu rezoluția de 854 x 480 pixeli. Acesta vine cu un procesor quad core, tactat la 1,3 GHz, ajutat de o memorie RAM de 1 GB și având un spațiu de stocare intern de 8 GB (poate fi extins per car microSD). LG Bello II (2)

La interior găsim o cameră foto principală de 8 megapixeli și una secundară, de 5 megapixeli, perfectă pentru fanii fotografiilor selfie. Pe partea aceasta, camera frontală este dotată cu funcții precum Gesture Shot și Selfie Flash. Alte caracteristici principale: baterie de 2540 mAh (ce poate fi înlocuită), Wi-Fi 802.11 b/g/n/, Bluetooth 4.0, A-GPS, USB 2.0.LG Bello II (1)Smartphone-ul are dimensiunile de 140.8 x 71.6 x 9.6mm, iar greutatea de 155 grame. LG Bello II vine în nuanțe de alb, titan și aur, fiind disponibil și Dual SIM. În primă fază va fi lansat comercial pe piața din America Latină și India (de luna aceasta), urmând Europa și Comunitatea Statelor Independente din trimestrul trei. Prețul nu a fost făcut public.

Etichete: , ,