NVIDIA lansează serviciul GeForce NOW pentru gaming în cloud

Noul serviciu e disponibil începând de astăzi și include peste 50 de jocuri populare care pot fi rulate în cloud.

⇣ Sari la articol
NVIDIA lansează serviciul GeForce NOW pentru gaming în cloud

NVIDIA lansează astăzi serviciul de gaming în cloud GeForce NOW pentru gama de dispozitive de gaming SHIELD. Noul serviciu elimină orele de așteptare pentru descărcarea jocurilor, astfel că utilizatorii pot face streaming cu ultimele apariții de pe supercomputerele de gaming în cloud. Astfel, cu ajutorul tehnologiei de streaming NVIDIA cele mai cunoscute jocuri, cum ar fi The Witcher 3: Wild Hunt sunt la maximum 30 de secunde distanță. Colecția de jocuri include titluri cu notorietate, printre care se numără seriile LEGO și Batman Arkham. Utilizatorii pot găsi cu ușurință jocurile preferate prin funcția de căutare vocală, search-ul pe categorii sau prin răsfoirea celor mai populare titluri din catalog.

NVIDIA_GeForce_NOW

GeForce NOW este primul serviciu de gaming în cloud care permite streaming-ul la standardul 1080p și 60 frame-uri pe secundă. Prețul abonamentului lunar este de 7,99 de dolari americani, iar membrii beneficiază de gratuitate în primele trei luni. GeForce NOW, cu peste 50 de jocuri incluse, e disponibil începând cu 1 octombrie în America de Nord, Uniunea Europeană și Japonia.

NVIDIA a dezvoltat timp de un deceniu tehnologia din spatele GeForce NOW, astfel încât serviciul nou-lansat să poată reda prin streaming pe dispozitivele SHIELD grafică la standardul de calitate al GeForce GTX.

GeForce NOW este un serviciu conceput, construit și operat de NVIDIA. Tehnologia din spatele serviciului a fost construită exclusiv pentru gaming. Printre inovații se numără controller-ul de gaming cu latență redusă construit pentru SHIELD, procesoarele Tegra și motorul de gaming integrat în serverele susținute de GeForce GTX. Astfel, utilizatorii vor avea parte de o experiență de gaming completă, cu îmbunătățiri GameWorks pentru efecte speciale și îmbunătățiri anuale, pe fondul dezvoltării unor unități de procesare vizuală mai puternice și noi tehnologii de gaming dedicate GeForce NOW, care devine un supercomputer de gaming în cloud.