Evolio LinkFit, un gadget purtabil util și accesibil

Brățara inteligentă poate fi achiziționată în regim de precomandă.

Scris de | 16 mai, 2016
Evolio LinkFit, un gadget purtabil util și accesibil

Evolio a lansat brățara inteligentă Evolio LinkFit,care se conectează cu smartphone-ul utilizatorului via Bluetooth și recepționează automat notificări pentru apeluri vocale, sms-uri, e-mailuri sau diverse aplicații precum Facebook sau whatsapp. În același timp, brățara monitorizează activitatea fizică a utilizatorului și afișează numărul de pași, distanța parcursă, caloriile arse sau calitatea somnului.

Brățara dispune de ecran tactil ce afișează în timp real orice notificare sau modificare a parametrilor de sănătate monitorizați și permite totodată setarea de alerte prin vibrații ușoare. În funcție de setările personalizate aplicate, brățara de fitness îi amintește utilizatorului când e timpul pentru puțină mișcare, prin funcția alertă pentru sedentarism.Evolio LinkFit (1)„Brățara inteligentă poate fi folosită ca o extensie a smartphone-ului. E mai simplu ca oricând să fii mereu la curent cu activitatea înregistrată de smartphone-ul tău și să îți urmărești evoluția când faci sport. Segmentul dispozitivelor purtabile este încă o nișă, însă estimez o creștere constantă în volum, de cel puțin 50% de la un an la altul. Brățările inteligente sunt extrem de populare în rândul tinerilor și nu numai”, spune Liviu Nistoran CEO& Founder.

Brățara este compatibilă cu orice smartphone Android sau iOS. LinkFit dispune de factor de protecție IP67 astfel încât poate fi folosită cu succes la înot sau în condiții de umiditate.

Evolio LinkFit este disponibilă pe negru, însă clienții pot comanda separat o brățară roșie, portocalie, albă sau gri. Brățara inteligentă poate fi achiziționată în regim de precomandă la prețul special de 139 de lei.

Etichete:

Sursa: Evolio lansează un nou gadget purtabil, brățara Evolio LinkFit