Xiaomi deschide săptămâna viitoare primul magazin oficial în România

Scris de | 5 aprilie, 2019

Prezent la Gala premiilor connect pentru a ridica premiul categoriei smartphone-ul entry level al anului 2018, Toni Zhang, Chairman al Blacktech, unul dintre distribuitorii Xiaomi oficiali în România, a anunțat că urmează să deschidă primul Mi Store în România. Conform informațiilor obținute de connect, deschiderea va avea loc săptămâna viitoare în unul din mall-urile din București, fără a avea momentan alte detalii.

“Mulțumesc connect pentru acest premiu. Compania noastră este Black Tech și suntem distribuitorul oficial Xiaomi în România. La nivel global, Xiaomi este un vendor important de smartphone-uri, iar ei au o gamă largă de produse, un ecosistem întreg. Xiaomi își propune să aducă întotdeauna produse de calitate la prețul potrivit. Vă ofer și o informație în exclusivitate, urmează să deschidem primul magazin Xiaomi în București, iar deschiderea va avea loc în curând”, a spus Toni Zhang Chairman Black Tech, distribuitor official Xiaomi.

Informații despre un magazin oficial al Xiaomi au început să apară încă de acum un an. Gadget.ro anunța în luna martie 2018 planurile Black Tech de a aduce smartphone-uri Xiaomi în oferta unui operator și dorința de a deschide un magazin oficial în România. În luna septembrie a anului trecut, Orange a listat două smartphone-uri Xiaomi în ofertă, iar în luna aprilie din acest an urmează deschiderea unui magazin oficial Mi Store.

Conform IDC, producătorul chinez de smartphone-uri Xiaomi este al patrulea cel mai mare producător de smartphone-uri la nivel global. Primele trei poziții sunt ocupate de Samsung, Apple și Huawei. Expansiunea brandului la nivel global și atacarea primelor poziții nu se poate face decât prin prezența oficială a brandului pe piețele locale.

*Revenim cu informații detaliate după deschiderea magazinului.

Etichete: , , , , , , , ,