Asus ZenBook Flip 13 OLED

Modele Galaxy S20 sunt disponibile și la noi

Scris de | 13 martie, 2020
Modele Galaxy S20 sunt disponibile și la noi

Samsung Electronics România anunță lansarea comercială a seriei Galaxy S20, formată din trei smartphone-uri: Galaxy S20, Galaxy S20+ și Galaxy S20 Ultra. Toate vor putea fi achiziționate din magazinele fizice Samsung și de pe site-ul companiei, precum și din magazinele partenerilor.

Telefoanele din seria Galaxy S20 schimbă fundamental modul în care surprindem și împărtășim cu ceilalți felul în care vedem lumea. Acestea includ cele mai bune specificații de care au nevoie utilizatorii, și le oferă cea mai bună experiență mobilă. Aș aminti aici noua arhitectură a camerelor, care combină inteligența artificială cu cel mai mare senzor de imagine produs de Samsung, de 108MP, care le dă acestora posibilitatea de a realiza cele mai bune fotografii făcute vreodată pe un smartphone”, afirmă Tiberiu Dobre, Head of IM Division Samsung Romania & Bulgaria.

Telefoanele din se adresează acelor utilizatori care își doresc tot ceea ce este mai bun pe un singur telefon: cea mai bună cameră, cel mai bun display, cel mai bun software, cea mai bună baterie.

Mai mult decât atât, pentru că tehnologia 5G va marca următoarea generație de telefoane mobile, fiecare dispozitiv din noua serie Galaxy vine echipa cu cea mai recentă tehnologie 5G ( S20+ și S20 Ultra suportă atât sub-6 cât și mmWave, iar S20 suportă sub-6).

Samsung investește în mod constant în securitate, motiv pentru care cele trei telefoane din seria S20 sunt protejate de Knox, platforma de securitate mobilă dezvoltată de companie, care protejeaza întreg dispozitivul, de la cip până la software.

Telefoanele din seria Galaxy S20 au următoarele prețuri de pornire pe site-ul oficial al companiei: S20 costă de la 4.299 lei,  S20+ este vândut cu 4.799 lei, iar S20 Ultra are un preț de început de la 7.399 lei. În funcție de varianta aleasă prețurile urcă. De reținut și faptul că modelul Galaxy Z Flip este pus la vânzare cu un preț de 6.999 lei. Telefoanele sunt disponibile în următoarele variante de culori:

  •  S20: Cosmic Grey, Cloud Blue, Cloud Pink, Cloud White
  • S20+: Cosmic Grey, Cloud Blue, Cosmic Black, Cloud White
  •  S20 Ultra: Cosmic Grey, Cosmic Black

Asus ZenBook Flip 13 OLED

Etichete: , , ,