Moto g 5G plus intră în scenă

Noul smartphone oferă compatibilitate atât cu rețelele 4G, cât și cu cele 5G, pentru ca utilizatorii să aibă acces la toate specificațiile de care au nevoie astăzi, dar în același timp vor fi pregătiți pentru performanța de mâine.

Scris de | 8 iulie, 2020
Moto g 5G plus intră în scenă

Cu moto g 5G plus, Motorola aduce experiența display-ului la un alt nivel. Fiecare scroll și swipe vor arăta uimitor datorită ratei de actualizare a ecranului de 90 Hz care asigură mișcări fluide prin aplicații, imagini și pagini web și oferă o experiență de joc mai elegantă. În plus, vine cu cel mai mare ecran disponibil pe un dispozitiv moto g, CinemaVision Full HD+ de 6,7 inchi, ultra-wide pentru o experiență de vizualizare cinematografică. Este certificat pentru HDR10, astfel încât filmele, emisiunile și fotografiile au culori vii, naturale, cu luminozitate și contrast îmbunătățite. Și, cu raportul de aspect 21:9, telefonul oferă un design eficient și elegant, ușor de ținut într-o singură mână.Obiectiv foto

moto g 5G plus introduce, de asemenea, primul sistem dual de camere selfie de pe un dispozitiv Motorola, cu un obiectiv ultra-wide și o capacitate de a încadra de patru ori mai multe puncte de interes într-o imagine. Camera principală de 16MP dispune de tehnologia Quad Pixel oferind de 4X mai multă sensibilitate la lumină, pentru fotografii mai luminoase. Cu sistemul de camere principale, consumatorul va avea o cameră perfectă pentru orice situație, din orice unghi. Senzorul principal de 48 MP4 cu tehnologie Quad Pixel și de 4x sensibilitate la lumină face ca fiecare fotografie să fie impecabilă, chiar și în lumină redusă. Cu senzorul de profunzime, fotografiile de zi cu zi vor arăta extraordinar mulțumită fundalurilor estompate de calitate comparabilă cu cea oferită de camerele DSLR. Iar camera Macro Vision dedicată apropie subiectul de 5 ori mai mult, în comparație cu un obiectiv normal. Totul pentru fotografii uimitoare și memorabile, cu aspect profesionist.Putere din plin

moto g 5G plus include un procesor Qualcomm Snapdragon 765, ce conlucrează cu sistemul Qualcomm Snapdragon X52 Modem-RF, pentru a permite performanțe excepționale și pentru a face față chiar și în cele mai solicitante cazuri de utilizare 5G. Mai mult decât atât, aduce împreună capabilități 5G și AI pentru a oferi experiențe premium precum divertisment captivant, funcții inteligente pentru sisteme de camere multiple și asistență pentru toată durata de viață a bateriei. Datorită acestor funcții, moto g 5G plus ține pasul cu cel mai intens stil de viață.Toate aceste performanțe sunt alimentate de o baterie puternică de 5.000 mAh, pentru autonomie de două zile5. Iar când bateria necesită încărcare, TurboPower de 20W simplifică procesul.Cu ajutorul funcției NFC, moto g 5G plus ușurează modalitatea de plată. Este rapid, sigur și elimină nevoia de a purta portofelul. Tehnologia NFC permite, de asemenea, partajarea wireless a unor date precum contacte, imagini și videoclipuri cu alte dispozitive.Când vine vorba despre software, Motorola își propune să ofere cele mai bune experiențe posibile consumatorilor, iar parteneriatul cu Google susține acest angajament. La fel ca în cazul tuturor dispozitivelor Motorola, Google Photos rămâne aplicația nativă de galerie foto. Cu aceasta se pot stoca, căuta și partaja toate fotografiile și videoclipurile, spațiul de stocare fiind nelimitat. În plus, toate fotografiile sunt copiate în siguranță și pot fi accesate, editate și partajate de oriunde.

moto g 5G plus include și My UX, care oferă binecunoscutele Experiențe Moto, precum și o varietate de noi funcții personalizate. My UX oferă utilizatorilor setări personalizate și controale avansate pentru muzică, videoclipuri și jocuri. Utilizatorii pot chiar să-și creeze propriile teme ale dispozitivului, alegând dintre fonturi, culori și forme, astfel încât telefonul lor să fie unic.

Disponibilitate și preț

moto g 5G plus va fi disponibil începând cu 8 iulie în Europa în două variante de preț: începând de la 349 euro pentru versiunea cu 4 GB RAM și 64 GB stocare și 399 euro pentru versiunea cu 6 GB RAM și 128 GB stocare.

 

 

Etichete: , ,