Microsoft ar putea integra în Windows aplicații de Android

Scris de | 25 noiembrie, 2020
Microsoft ar putea integra în Windows aplicații de Android

Deși este deja posibil să rulezi aplicații Android pe un sistem cu Windows 10, acest lucru este destul de complicat de realizat fiind nevoie de un emulator special.

Însă există vești bune care vin dinspre Statele Unite. Este posibil ca, începând cu 2021, să nu mai fie nevoie de nici un emulator intermediar în acest proces.

Zac Bowden, unul dintre cei mai credibili jurnaliști de peste Ocean atunci când vine vorba de zvonuri care „curg” de la Microsoft, spune că este foarte probabil ca gigantul din Seattle să opteze pentru integrarea nativă a aplicațiilor destinate OS-ului mobil Android, notează AndroidAuthority.

Vestea bună vine pe fondul deciziei Apple de a unifica magazinele de aplicații de pe MacOS și iOS pentru a aduce pe laptop-uri sau sisteme desktop iMac aplicațiile disponibile până acum doar pe iPhone și iPad. De asemenea, dezvoltatorii de aplicații vor lua în calcul dezvoltarea de noi platforme mai complexe care vor putea fi utilizate fără probleme de către posesorii de sisteme Windows 10.

Rămâne de văzut dacă Microsoft va pune în aplicare acest plan care va deschide o lume întreagă de noi posibilități pe sistemele PC, de la jocuri mobile până la aplicații native de mail și transport.

Etichete: , , , ,