CES 2021: Acer actualizează notebook-urile de gaming

Acer a anunțat actualizări importante pentru mai multe notebook-uri de gaming din portofoliul său, inclusiv Predator Triton 300 SE, Predator Helios 300 și Acer Nitro 5, pentru a include noile procesoare Intel Core H35 ediție specială din seria a 11-a pentru Predator Triton 300 SE și Acer Nitro 5 și grafică NVIDIA GeForce RTX seria 30 pentru Predator Triton 300 SE și Predator Helios 300.

Procesoarele grafice NVIDIA GeForce RTX 30, cu arhitectură NVIDIA Ampere, cresc eficiența energetică de până la 2 ori, accelerează semnificativ performanța și introduc tehnologiile Max-Q din generația a treia pentru un design subțire și ușor. Pe lângă aceste caracteristici,  oferă experiențe ray-traced de gaming uimitoare în Cyberpunk 2077 și alte titluri de top și permite creatorilor să producă conținut incredibil, folosind sute de aplicații accelerate GPU.

„Noul procesor Intel Core H35 din a 11-a generație asigură experiențe de gaming uimitoare pe laptopuri ultramobile, oferind ediția specială Intel Core i7 cu până la 5,0 GHz și noi avantaje ale platformei, cum ar fi PCIe Gen 4”, a declarat Fredrik Hamberger, director general Client Computing Group la Intel. „Împachetarea tuturor acestor performanțe și a conectivității Wi-Fi 6 într-un dispozitiv cu performanțe termice crescute reprezintă o inovație uimitoare în segmentul de gaming ultraportabil, fapt perfect exemplificat de designul noului Acer Predator Triton.”

Predator Triton 300 SE are o grosime de doar 17,9 mm și oferă performanță de top într-un design portabil, dar și flexibilitatea utilizatorilor să joace cele mai noi titluri oriunde își doresc. Are un sistem de răcire performant cu tehnologiile AeroBlade Fan din a 5-a generație și Acer Vortex Flow pentru a menține temperaturile sub control și care servește la crearea unui flux aerodinamic în interiorul șasiului, constând în conducte de căldură, orificii de evacuare și o pereche de flanșe amplasate strategic pentru îmbunătățirea răcirii procesoarelor și a altor componente, ajutând la performanța dispozitivului.

Predator Triton 300 SE (PT314-51s) va fi disponibil în EMEA din luna februarie, la prețuri începând de la 1.499 euro.

Predator Helios 300 a fost actualizat pentru a oferi experiențe de gaming performante jucătorilor care își doresc victorii nenumărate in jocurile favorite. Include cel mai recent procesor grafic NVIDIA GeForce RTX 3080, până la 32 GB de memorie DDR4 și un sistem audio surround 3D ce asigură o experiență audio captivantă.

Predator Helios 300 (PH315-53) va fi disponibil în EMEA din luna februarie, la prețuri începând de la 1.499 euro.

Acer Nitro 5 este o serie cunoscută pentru raportul excelent calitate-preț pe care îl oferă, iar noua generație avansează prin puterea combinată a procesoarelor Intel Core H35 din seria 11, a graficii NVIDIA GeForce GTX și până la 32GB RAM DDR4. Pentru pasionații care joacă o varietate mare de titluri, Acer Nitro 5 este dotat cu o pereche de SSD-uri M.2 PCIe/SATA. NitroSense este aplicația ce oferă un mijloc convenabil de a verifica temperaturile sistemului, de a regla viteza ventilatorului și multe altele.

În plus, o serie de caracteristici inovatoare îmbunătățesc experiența generală de joc pe Nitro 5. Portul de încărcare al notebook-ului a fost mutat în spatele șasiului, astfel încât cablul de alimentare să nu încurce utilizatorii, iar USB Type-C Thunderbolt 4 și Intel Wi-Fi 6 (Gig+) asigură conexiuni rapide. Tastatura are RGB în 4 zone, permițând utilizatorilor să personalizeze mașinăria așa cum își doresc.

Acer Nitro 5 de 15” (AN515-56) va fi disponibil în EMEA din luna martie, la prețuri începând de la 999 euro.

Acer Nitro 5 de 17” (AN517-53) va fi disponibil în EMEA din luna martie, la prețuri începând de la 999 euro.