Samsung ar putea lucra la un smartphone rulabil

Scris de | 29 ianuarie, 2021
Samsung ar putea lucra la un smartphone rulabil
foto via @ubergizmo.com

La începutul acestei luni, LG a dezvăluit că lucrează la un smartphone cu un ecran rulabil. Din anumite puncte de vedere, aceasta ar putea fi o idee mai bună decât afișajele pliabile, îmbunătățind durabilitatea și, de asemenea, devenind considerabil mai subțire.

Până în prezent, LG este unul dintre puținii jucători de pe piață despre care știm că lucrează la un astfel de dispozitiv, dar se pare că Samsung ar putea lucra, de asemenea, la un dispozitiv de acest tip. Un raport al LetsGoDigital a descoperit un patent Samsung, care sugerează existența unei idei similare pentru un smartphone rulabil.

Se aseamănă destul de tare cu demonstrațiile și conceptele pe care le-am văzut. La prima vedere pare un smartphone obișnuit, însă acesta ascunde un ecran dublu, rulabil. Acest lucru permite utilizatorului să extindă ecranul sau să îl folosească în forma inițială.

Citește și: Apple vs Samsung: Ce companie a vândut mai multe telefoane în 2020 și pe ce loc se situează Huawei

Cu toate acestea, este vorba doar de un patent, ceea ce face dificil de confirmat dacă Samsung intenționează să-l facă realitate curând. Dar, având în vedere că Samsung și LG concurează îndeaproape unul cu celălalt, atunci când vine vorba de tehnologia de afișare, acest patent nu este atât de neobișnuit.

Etichete: , ,

Sursa: It Seems That Samsung Could Be Working On A Rollable Display Smartphone Of Their Own