CES 2021: LG prezintă telefonul cu ecran rulabil

Scris de | 11 ianuarie, 2021
CES 2021: LG prezintă telefonul cu ecran rulabil

LG Electronics își expune viziunea pentru un stil de viață mai conectat și mai confortabil la primul CES 2021 complet digital. La evenimentul de presă organizat de companie și transmis pe site-ul CES 2021 al LG, compania prezintă produse și servicii avansate, concepute pentru a face viața de zi cu zi mai confortabilă și mai plăcută, în timp ce standul online al companiei oferă vizitatorilor oportunitatea de a explora cele mai recente inovații LG din fața monitoarelor, laptop-urilor sau dispozitivelor mobile proprii.

Evenimentul de presă LG de la CES a avut ceva pentru fiecare, inclusiv un prim contact cu proiectul de telefon rollable și cu influencerul uman virtual. Smartphone-ul LG Rollable a apărut la CES, unde a fost prezentat ecranul lui redimensionabil. Fiind al doilea dispozitiv din cadrul Explorer Project al brand-ului, acest device oferă o privire „explorativă” asupra unui potențial viitor al smartphone-urilor.

Experiența virtuală oferă o expoziție interactivă cu patru zone diferite de produse: Life in ON TV, Virtual Experience, LG SIGNATURE in Vegas și Life’s Good Studio. Life in On TV difuzează 24/7 activitatea CES 2021, cele mai recente știri despre produsele LG. LG SIGNATURE in Vegas este un stand care combină atracțiile din Las Vegas cu electrocasnicele de inspirație artistică LG SIGNATURE. Vizitatorii Life’s Good Studio se pot bucura de colaborări muzicale cu unii dintre artiștii emergenți din industrie.

Zonele TV și AV ale Virtual Experience găzduiesc atracții impresionante și imagini la o calitate bună pe display-ul OLED Fall, un perete de ecrane OLED flexibile care întâmpină toți oaspeții. Aici vizitatorii pot afla totul despre punctele forte ale LG OLED – „4S” pentru sharp, swift, smooth și slim – printr-o prezentare specială care utilizează tehnologia extended reality (XR) și realitatea augmentată (AR). Un avatar 3D al influencerului tech Linus Sebastian vă va fi ghid și va reprezenta elementul uman din standul LG de la primul CES complet virtual.

Zona Home Cinema include LG MAGNIT, ecranul Micro LED de 163 de inci de la LG, care oferă un negru mai profund și o precizie îmbunătățită a contrastului și a culorilor cu tehnologia LG Black Coating.

Mobile Zone oferă oportunitatea de a cunoaște cele mai noi inovații mobile de la LG, inclusiv smartphone-ul dual-display LG WING. Telefonul poate fi testat virtual, pentru ca vizitatorii să se familiarizeze cu specificațiile sale, cum ar fi camera cu Motion Gimbal și Dual Recording, experimentând design-ul și caracteristicile unice ale telefonului într-un mod cu totul nou.

Etichete: , , , , ,