Motorola a anunțat un nou sistem de încărcare fără fir, imediat după ce Xiaomi a introdus Mi Air Charge

Scris de | 31 ianuarie, 2021
Motorola a anunțat un nou sistem de încărcare fără fir, imediat după ce Xiaomi a introdus Mi Air Charge

Motorola a prezentat următorul dispozitiv din portofoliul său, dar și aprecierea față de modul în care dispozitivele ar trebui să se încarce fără fir de la distanță, chiar după ce Xiaomi a introdus Mi Air Charge. Pe de altă parte, tehnologia companiei deținută de Lenovo presupune încărcarea de la o distanță de un metru, cu condiția ca nimic să nu stea în cale între încărcător și dispozitiv.

Potrivit videoclipului oficial, două telefoane Motorola Edge (probabil modificate pentru test) sunt plasate într-o poziție în picioare la 80cm și, respectiv, la 100cm distanță de încărcător. Acestea încep imediat să își încarce bateria, dar odată ce o persoană pune mâna pe încărcător, procesul se oprește.

Încărcătorul pare că se numește Motorola One Hyper și, deși tehnologia se bazează pe standardul Qi, compania a spus că este de fapt mai bună. Ar putea exista șapte telefoane, încărcate simultan, dar compania nu a dat, încă, numere reale, cum ar fi rata de încărcare a dispozitivului și dacă toate telefoanele pot avea aceeași viteză sau împărtășesc capacitatea de încărcare.

Etichete: , , , , , ,

Sursa: Motorola also demonstrates its own long-distance wireless charging