Huawei: Mate X2 se va lansa la sfârșitul lunii februarie

Scris de | 1 februarie, 2021
Huawei: Mate X2 se va lansa la sfârșitul lunii februarie
Fotografie: Iulian Machi

Telefoanele pliabile continuă să stârnească din ce în ce mai mult interesul oamenilor, dar si al companiilor care își dau silința să lanseze cele mai inovative dispozitive. Ieri am văzut că Samsung plănuiește lansarea Galaxy Z Fold 3, iar astăzi aflăm că Huawei lucrează de asemenea la noul model pliabil, astfel Mate X2 are o dată de lansare, mai exact la sfârșitul lunii februarie. Zvonurile de pe Weibo arată că noul telefon pliabil va veni „foarte curând” cu un design îmbunătățit, chipset de 5 nm și „o nouă tehnologie impresionantă”.

Citește și: Huawei lansează Mate Xs, un smartphone pliabil cu ecran mai bun și balama mai rezistentă

 

Telefonul a fost deja certificat la TENAA cu un ecran de 8 inci, dar se pare că va dispune de ceva schimbări in ceea ce privește design-ul, asemănător cu cel de la Samsung. Va adopta un design pe bază de pliere spre interior, acest lucru aducând un ecran secundar cu o diagonală de 6.45 inci, fiind singurul smartphone care va implementa un ecran în exterior.

Informațiile nu sunt oficiale, acestea fiind doar zvonuri, însă timpul zboară rapid, iar forma finală o vom vedea la lansarea de la sfârșitul lunii. 

Etichete: , , , ,

Sursa: Huawei to bring the Mate X2 in late February