Vivo adoptă altă strategie pentru viitoarele pliabile. Cum se vor diferenția acestea

Scris de | 13 februarie, 2021
Vivo adoptă altă strategie pentru viitoarele pliabile. Cum se vor diferenția acestea
foto via @letgodigital

Se spune despre pliabile că vor fi viitorul smartphone-urilor, dar în afară de Samsung și Motorola, niciun alt producător de telefoane nu a lansat încă astfel de dispozitive. Se pare că majoritatea vor face acest lucru anul acesta. Prin urmare, au apărut mai multe brevete în ceea ce privește smartphone-urile pliabile în ultimele luni, cum ar fi acest nou Vivo.

Potrivit LetsGoDigital, Vivo Mobile Communications a depus un brevet de proiectare la CNIPA (China National Intellectual Property Administration) la sfârșitul lunii august 2020. Acest brevet a fost aprobat și publicat pe 12 februarie 2021.

foto via @letgodigital

Mergând după schițe, acest design de smartphone pliabil Vivo este diferit de oricare altul. În mod normal, smartphone-urile pliabile fie se pliază pentru a deveni o tabletă, fie sunt pe sistemul vechi. Dar acest brevet de proiectare by Vivo nu este nici unul nici altul.

Acest design de telefon pliabil are un panou de afișare lung destul de neobișnuit care se pliază în partea de jos. Prin urmare, arată ca un dispozitiv normal în stare pliată. Cu toate acestea, în modul desfășurat, ecranul este alungit și arată diferit. Mai mult, partea din spate a dispozitivului găzduiește o configurație penta-camera, care include, de asemenea, o unitate de zoom periscop și un modul unic de bliț LED. Interesant este faptul că designul are doar o singură cheie fizică în partea de sus (ar putea fi butonul de alimentare) și nu există și porturi. Prin urmare, acest telefon se poate încărca fără fir. 

Concluzia despre smartphone-ul pliabil Vivo este că va fi mai subțire decât pliabilele disponibile pe piață.  

Etichete: , , ,

Sursa: letgodigital