Apple ar putea să lanseze iMac într-o multitudine de culori

Scris de | 26 februarie, 2021
Apple ar putea să lanseze iMac într-o multitudine de culori

Produsele Apple tind să aibă un aspect mai monocromatic. Acest lucru le-a ajutat produsele să rămână relevante în ceea ce privește designul pentru perioade lungi de timp, dar unii l-au criticat ca fiind puțin plictisitor și obositor. Cu toate acestea, vestea bună este că Apple ar putea căuta să aducă unele dintre variantele lor vechi de design înapoi.

Un videoclip recent realizat de Jon Prosser de la FrontPageTech a sugerat că pentru iMac reproiectat în 2021, Apple ar putea de fapt să facă computerul disponibil într-o multitudine de culori. Potrivit lui Prosser, vor exista cinci opțiuni diferite de culori pentru utilizatori astfel încât să aibă de unde să aleagă.

Nu suntem siguri dacă aceste culori vor fi nuanța / finisajul exact pe care Apple le va lansa, dar este cu siguranță foarte interesant. De-a lungul anilor, Apple a adoptat încet modele mai colorate și se pare că acum vor extinde acest lucru la iMac-urile sale. Este, de asemenea, un indiciu pentru primele zile ale Apple, când a fost lansat iMac G3, care era disponibil în diferite culori și a devenit unul dintre designurile semnate ale Apple. Se spune că reproiectarea zvonului iMac ar lua unele indicii de design de la noile iPad Pro, unde va avea margini mai plate.

Etichete: , ,

Sursa: Apple’s 2021 Redesigned iMacs Will Be Available In Multiple Colors