Jocul Indiana Jones anunțat de Bethesda. O nouă poveste pentru pasionații de gaming

Scris de | 16 martie, 2021
Jocul Indiana Jones anunțat de Bethesda. O nouă poveste pentru pasionații de gaming
foto via @whatculture.com

Jocul Indiana Jones de la Bethesda a fost un anunț surpriză, acesta fiind dezvoltat de MachineGames – cel mai bine cunoscut pentru seria rebooted Wolfenstein – în colaborare cu Lucasfilm Games.

Potrivit anunțului oficial de pe StarWars.com, „jocul va spune o poveste complet originală, independentă, situată la apogeul carierei celebrului aventurier”. Anunțul noului joc Indiana Jones a venit sub forma unui teaser video, plin de indicii tentante despre unde ne-ar putea duce jocul și povestea.

Există o mulțime de lucruri pe care ne-am aștepta să le vedem, pașaport, pălărie, bici. Mai interesant este ceea ce pare a fi un bilet de avion spre Roma și data din 1937. Această dată plasează cronologia jocului între evenimentele din Raiders of the Lost Ark și Indiana Jones și Ultima cruciadă. De la dată și locație, ne putem aștepta ca liderul fascist italian Benito Mussolini să merite cel puțin o mențiune în joc, iar notele de pe birou indică, de asemenea, legături cu Vaticanul și guvernul SUA. Cărțile expuse sunt Ancient Circles, Myths that Made, și Forbidden Stones.

 „Un nou joc Indiana Jones cu o poveste originală este în curs de dezvoltare de la studioul nostru, MachineGames, și va fi produs executiv de Todd Howard, în colaborare cu LucasfilmGames”, a scris pe Twitter Bethesda când a fost anunțat jocul. 

„Va trece ceva timp până vom avea mai multe de dezvăluit, dar suntem foarte încântați să împărtășim știrile de astăzi!” Așadar, nu a fost dată nicio dată de lansare pentru joc și, având în vedere avertismentul cu privire la mai multe jocuri, ne-am aștepta să îl vedem cel mai devreme în 2022. Așteptăm în continuare actualizări despre RPG-ul spațial Starfield și The Elder Scrolls 6, așa că jocul Indiana Jones se alătură listei semnificative a viitoarelor titluri Bethesda despre care suntem curioși să aflăm mai multe. 

Deoarece acesta este un titlu Bethesda, noul joc Indiana Jones ar putea fi exclusiv pentru Xbox Series X și PC. Ceea ce pune întrebarea dacă jucătorii PS5 vor avea șansa de a juca jocul Indiana Jones. Microsoft a cumpărat Bethesda pentru 7,5 miliarde de dolari anul trecut, exclusivitatea tuturor titlurilor sale viitoare fiind îndoielnice. Există o mare șansă ca Microsoft și Bethesda să vadă sensul financiar într-o versiune multi-platformă, așa că nu se știe încă. 

Indiana Jones este, de asemenea, renumit pentru întâlnirile sale cu naziștii, iar MachineGames s-a distrat din plin găsind modalități noi de a trimite cei mai mari ticăloși ai istoriei în jocurile Wolfenstein. Este probabil ca Indiana Jones să se mențină la metode mai tradiționale de luptă împotriva fasciștilor, folosindu-și biciul, pistolul și priceperea de supraviețuire pentru a-și asuma orice dușman. 

Etichete: , , , ,

Sursa: Indiana Jones game announced by Bethesda, here's everything we know