Samsung Galaxy A52 și Samsung Galaxy A72 au fost lansate oficial. Preț și specificații

Scris de | 17 martie, 2021
Samsung Galaxy A52 și Samsung Galaxy A72 au fost lansate oficial. Preț și specificații

Samsung Galaxy A52 și Samsung Galaxy A72 au fost lansate oficial. Producătorul sud-coreean a anunțat cele mai noi smartphone-uri mid-range prin intermediul canalului oficial de YouTube, A52 fiind disponibil în două variante, cu 4G și cu 5G. Samsung Galaxy A72 vine într-o singură versiune 5G ready.

Samsung a prezentat, astfel, unele dintre cele mai accesibile telefoane cu 5G care se pot achiziționa în prezent de la comercianți. De-a lungul ultimilor ani, iterațiile precedente au fost printre cele mai populare și bine vândute smartphone-uri accesibile din România. Printre noutățile în ceea ce privește specificațiile putem vedea ecrane cu o rată de refresh mai mare, de 120 de Hz, un încărcător rapid, de 15W și rating IP67.

Samsung Galaxy A52 și Samsung Galaxy A72: Camera Foto

Galaxy A52, A52 5G și A72 pun la dispoziție o serie de inovații ale camerei, iar utilizatorii se pot bucura acum de fotografii și videoclipuri mai distractive și mai versatile.

  • Experiența de utilizare – Utilizatorii pot surprinde cu ușurință fotografii și videoclipuri clare, în culori vii, datorită camerei quad, care dispune de o rezoluție de 64MP. Aceștia pot transforma momentele preferate din videoclipuri 4K, în imagini de înaltă rezoluție de 8MP cu ajutorul funcției 4K Video Snap. Funcția Scene Optimizer folosește tehnologie AI în surprinderea fotografiilor și dispune de setări optime pentru 30 de categorii diferite de imagini și fundaluri, precum mâncare, peisaje și animale de companie.
  • Stabilzare zi și noapte – Funcția OIS (stabilizare optică a imaginii) asigură surprinderea unor fotografii și a unor videoclipuri clare și nemișcate. Modul de noapte utilizează procesarea multi-cadru, rezultând o imagine luminoasă și clară, chiar și atunci când este întuneric.
  • Realizarea unui conținut distractiv – Utilizatorii pot adăuga mai mult stil conținutului pe care doresc să-l realizeze, utilizând AR Emoji și My Filter. În plus, aceștia pot aplica lentile AR direct din Snapchat prin intermediul modului Fun, atunci când extrag conținut din aplicația camerei.

Samsung Galaxy A52 și Samsung Galaxy A72: Display

Samsung îmbunătățește experiențele de vizionare printr-un display ce dispune de culori vii:

  • Mai luminos – Utilizatorii se pot bucura de show-ul preferat pe ecranul Super AMOLED de la Samsung. Acum, cu rata de reîmprospătare de 120Hz pe Galaxy A52 5G și 90Hz pe Galaxy A52 și A72, experiența de derulare este mai cursivă. Aceștia pot continua să urmărească și să deruleze postările de pe rețelele de socializare chiar și atunci când se află la exterior, datorită luminanței crescute de 800 de nits.
  • Experiența de vizionare – Display-ul este, de asemenea, certificat „Eye Care” și ajustează automat temperatura culorilor de pe display, în baza modelelor de utilizare a smartphone-ului, pentru a reduce oboseala ochilor cu ajutorul funcției „Eye Comfort Shield”
  • Design – Noua serie Galaxy A prezintă un design reîmprospătat, cu margini fine și cu un decupaj minim al camerei.

Samsung Galaxy A52 și Samsung Galaxy A72: Baterie și 5G

Noua serie Galaxy A este echipată cu elementele Galaxy:

  • Galaxy A52, A52 5G și A72 sunt rezistente la apă și praf, cu rating IP67. Prin adăugarea Samsung Care+, utilizatorii pot de un suport de asistență și de o acoperire garantată pentru daune, avarii, furturi și pierderi. Aceștia își pot proteja datele cu caracter personal prin intermediul Samsung Knox.
  • Baterie cu o durată de două zile: Utilizatorii pot surprinde, crea și consuma conținut mai mult timp, cu ajutorul bateriei, care durează două zile, aceasta dispunând de o capacitate de 4.500mAh pentru A52 și 5.000mAh pentru A72.
  • Tehnologie 5G: Galaxy A52 5G transformă conectivitatea 5G într-una accesibilă, oferind putere, viteză și performanță.
  • Galaxy A52, A52 5G și A72 sunt echipate cu elementele Galaxy, precum difuzoare stereo și o memorie externă de până la 1TB. De asemenea, One UI 3 reproiectat permite experiențe mai intuitive și interacțiuni consistente prin creșterea vitezei, reducerea distragerilor și evidențierea informațiilor importante.
  • Actualizări de software: Samsung oferă un sistem de operare actualizat, extins acum și la seria A. Galaxy A52, A52 5G și A72 vor beneficia de trei generații de actualizări de software și actualizări regulate de securitate pentru o perioadă de cel puțin patru ani.

Samsung Galaxy A52 și Samsung Galaxy A72: Disponibilitate

Noua serie Galaxy A va fi disponibilă în următoarele culori: Awesome Violet, Awesome Blue, Awesome Black, and Awesome White.

Samsung Galaxy A52 și Samsung Galaxy A72: Prețuri

Samsung Galaxy A52 – 349 euro

Samsung Galaxy A52 5G – 429 euro

Samsung Galaxy A72 – 509 euro

Etichete: , , , , , , ,