Samsung ar putea furniza ecrane LTPO de 120Hz pentru iPhone 13

Scris de | 24 martie, 2021
Samsung ar putea furniza ecrane LTPO de 120Hz pentru iPhone 13
foto via @ubergizmo.com

Zvonurile despre un iPhone 13 de 120Hz încep să câștige din ce în ce mai mult, iar un nou raport din Coreea de la The Elec a confirmat acest lucru. De asemenea, au furnizat informații suplimentare, cum ar fi modul în care Samsung va fi furnizorul afișajelor și că, pe lângă faptul că sunt de 120Hz, vor fi și din varietatea LTPO.

Pentru cei necunoscuți, afișajele LTPO consumă mai puțină energie decât afișajele tradiționale. Deoarece o rată de reîmprospătare mai mare înseamnă că ar consuma mai multă energie, utilizarea unui afișaj cu putere redusă ar putea ajuta la echilibrarea acestuia. Nu suntem siguri cum se va traduce exact acest lucru în cifre în ceea ce privește durata de viață a bateriei, dar pare a fi un lucru bun.

Apple nu este străin de afișajele LTPO și îl folosește deja în Apple Watch, ceea ce le-a permis să creeze un afișaj permanent pentru smartwatch. Apple ar fi întârziat într-adevăr în ceea ce privește afișajele cu o rată de reîmprospătare de 120Hz. Alți producători de smartphone-uri l-au introdus pe telefoanele lor cu ani în urmă, unii chiar împingându-l la 144Hz.

Într-un fel, este cam ciudat și atunci când iei în considerare faptul că Apple a dat startul tendinței unor rate de reîmprospătare mai mari cu afișajul iPad 120Hz. Nu este clar de ce a durat atât ca Apple să aducă funcția pe telefoane, dar mai bine mai târziu decât niciodată.

Etichete: , , ,

Sursa: Samsung Could Supply Apple With LTPO 120Hz Displays For The iPhone 13