Top

Top 5 telefoane ieftine cu 5G: Ce model să alegi în 2021

Scris de | 2 aprilie, 2021
Top 5 telefoane ieftine cu 5G: Ce model să alegi în 2021

Tehnologia 5G devine din ce în ce mai prezentă în viețile tuturor, iar acoperirea acesteia se întinde de la an la an. Dacă la început doar Bucureștiul se bucura de disponibilitatea 5G prin intermediul operatorilor de telefonie, aceștia au extins semnalul și în cele mai mari orașe ale țării.

Chiar dacă mai e mult până departe, este clar că 5G va fi noul standard în telecomunicații și totodată o tehnologie care va avea aplicări în varii domenii, de la automatizare până la cel militar. Fără să intrăm mai mult în detalii, am pregătit o listă de telefoane cu 5G care vin disponibile la prețuri accesibile, la pachet cu funcții foarte interesante pentru majoritatea utilizatorilor.

Top 5 telefoane ieftine cu 5G:

Samsung Galaxy A52 5G – 2030 lei // Proaspăt lansat în luna martie a acestui an, Samsung Galaxy A52 5G este unul dintre cele mai interesante telefoane mid-range care au poposit în redacția connect. Având un display cu rată de refresh de 120 Hz și 128 GB spațiu de stocare, terminalul sud-coreenilor este o alegere inspirată pentru cei care își doresc un telefon foarte bun la un preț onest.

Oppo Reno5 5G – 2500 lei // Cu o lansare așteptată la jumătatea lunii aprilie, Oppo Reno5 5G se anunță a fi unul dintre cele mai buine mid-range-uri de pe piață în 2021. Acesta dispune de un ecran AMOLED cu rată de refresh mare, de 90 Hz, de un ansamblu foto quad, și de 128 GB spațiu de stocare, cuplat cu 8 GB de memorie RAM.

OnePlus Nord N10 5G – 1400 lei // O companie ce devine din ce în ce mai „mainstream”, OnePlus ne propune o gamă variată de modele din care putem alege, pentru toate buzunarele. De departe, OnePlus Nord N10 5G este unul dintre cele mai interesante, venind cu compatibilitate 5G, oferind 128 de GB spațiu de stocare și una dintre cele mai bune experiențe Android, Oxygen OS, la un preț foarte bun.

Motorola Moto G – 1215 lei // Un model foarte reușit al uneia dintre cele mai vechi companii producătoare de smartphone-uri de pe piață, Motorola Moto G ne propune un display IPS destul de ofertant, un senzor foto triplu, dar și un CPU Qualcomm Snapdragon 750G. Împreună cu funcționalitatea 5G, aceste funcții fac din Motorola Moto G o alegere optimă la un preț favorabil utilizatorului.

Huawei P40 Lite 5G – 1590 lei // Unul dintre cele mai populare telefoane mid-range de pe piața din România, Huawei P40 Lite 5G oferă specificații excelente la un preț convenabil. Smartphone-ul beneficiază de procesorul produs in-house de Huawei, Kirin 820, de 128 GB spațiu de stocare (+ slot microSD) și de o cameră foto cu trei senzori.

Etichete: , , , , , , ,