Oppo Reno5 se lansează astăzi în România. Specificații și disponibilitate

Scris de | 8 aprilie, 2021
Oppo Reno5 se lansează astăzi în România. Specificații și disponibilitate

OPPO anunță lansarea în România a noii serii Reno5, prilej cu care brandul organizează o lansare de produs prin Instagram Stories. Astfel, vei putea urmări un maraton de stories pe contul de Instagram @oppomobilero, iar toate aceste stories fac parte dintr-un clip video experiment, care va fi prezentat la 5 PM.

Clipul experiment a fost filmat integral cu smartphone-urile OPPO Reno5 5G și reprezintă o incursiune în lumea unor tineri artiști, care încearcă să își spună povestea zi de zi prin intermediul rețelelor de socializare și care au fost intervievați de cunoscutul actor Mihai Bendeac.

Tinerii artiști, care fac parte din campania de lansare locală a seriei Reno5 „Film your story”, și a căror poveste a fost redată prin intermediul Instagram Stories, sunt Daniel Rădulescu – sculptor, Andrei Morariu și Bogdan Costea – fondatorii brandului de accesorii Optimef, Marius Fierașcu – fashion designer, Mihai Zgondoiu – artist/curator și Diana Iulia Roman – actriță, aceștia fiind apreciați atât pentru talentul și munca depuse, cât și pentru conținutul creativ pe care îl postează constant în rețelele de socializare.

Clipul experiment a fost filmat direct în formatul Instagram Story de către echipa de producție WorkHorse coordonată de tânărul regizor Matei Mocanu, care a folosit funcțiile video integrate în OPPO Reno5 5G, precum Ultra Steady Video 3.0 sau AI Highlight Video.

Oppo Reno5

OPPO Reno5 5G dispune de mai multe funcții video interesante, precum AI Highlight Video, Dual-View Video sau Ultra Steady Video 3.0. OPPO Reno5 5G a adoptat în premieră AI Highlight Video, care utilizează detecția inteligentă a luminii, combinând algoritmii Ultra Night Video și Live HDR, pentru a îmbunătăți calitățile video ale smartphone-ului în condiții de lumină scăzută și scene filmate contre-jour.

Mai mult, aceasta este prima funcție din industrie care reușește să detecteze automat lumina și să îmbunătățească calitățile video în consecință, prin aplicarea algoritmilor OPPO Ultra Night Video și Live HDR.

În ceea ce privește noua funcție Dual-View Video, aceasta permite filmarea simultană cu camera principală si cea frontală, oferind o perspectivă dublă a imaginilor filmate. De asemenea, Reno5 5G încorporează funcțiile video OPPO Ultra Steady Video 3.0, tehnologia de stabilizare care permite utilizatorilor să realizeze videoclipuri stabile.

În ceea ce privește designul, OPPO Reno5 5G dispune de ecran AMOLED cu o rată de refresh de 90Hz și margini edge-to-edge, precum și de dimensiuni ultra slim: telefonul are o greutate de 172g și doar 7,9 mm grosime. În plus, senzorul de amprentă este integrat sub display.

Când vine vorba despre baterie și încărcare, OPPO Reno 5 dispune de o baterie de 4300 mAh și de o tehnologie de încărcare rapidă SuperVOOC 2.0 de 65W, care permite telefonului să se încarce de la 0 la 100% în 35 minute.

OPPO Reno5 Lite

OPPO Reno5 Lite este un smartphone competitiv care oferă multiple opțiuni pentru a crea, fiind succesorul lui OPPO Reno4 Lite. Reno5 Lite este echipat cu tehnologie de încărcare rapidă VOOC 4.0 de 30W și o baterie de 4310mAh. Astfel, cu o încărcare de 5 minute, utilizatorii pot urmări aproximativ 3 ore de conținut pe Youtube.

Ambele modele OPPO vor fi disponibile la partenerii autorizați ai brandului pe plan local din 10 aprilie, în variantele de culoare Starry Black și Astral Blue, pentru OPPO Reno5 5G, și Fluid Black și Fantastic Purple, pentru OPPO Reno5 Lite.

Etichete: , , ,