Ce „portiță” poate folosi Fortnite pentru a se întoarce pe iOS

Scris de | 7 mai, 2021
Ce „portiță” poate folosi Fortnite pentru a se întoarce pe iOS

Cel mai popular titlu al celor de la Epic, Fortnite, nu este disponibil prin App Store-ul de pe iOS, astfel că posesorii de iPhone sunt momentan privați de unul dintre cele mai mari jocuri de pe mobil. De altfel, Fortnite este și mărul discordiei dintre Apple și Epic, eliminarea sa din App Store ducând la un întreg proces care se află în desfășurare între cele două companii.

Procesul a oferit deja o mulțime de detalii despre afacerile celor de la Epic, dar și ale altor companii, precum Microsoft / Xbox sau Sony. Acum, avem detalii și despre o posibilă întoarcere a jocului în magazinul de aplicații de pe iOS.

Revenirea Fortnite pe dispozitivele iOS ar putea apărea printr-o „portiță” și se poate produce începând din luna octombrie. Practic, Fortnite ar putea fi integrat prin platforma de game streaming GeForce Now de la NVIDIA, începând din toamnă, conform spuselor lui Aashish Patel de la NVIDIA.

„Portița” de care ar putea profita jocul celor de la Epic este reprezentată de faptul că Apple permite aplicații de game streaming pe iOS, însă cu anumite restricții, ceea ce a făcut ca NVIDIA să aleagă ca GeForce Now să fie funcțional prin browser-ul Safari, integrat pe dispozitivele iOS. Astfel, o aplicație pentru App Store nu trebuie aprobată, iar utilizatorii de pe iOS nu sunt complet neglijați.

Patel a specificat însă că luna octombrie reprezintă doar o dată potențială momentan, un anunț oficial cu privire la revenirea Fortnite pe iOS urmând să sosească în lunile următoare.

Etichete: , , , , ,

Sursa: ‘Fortnite’ Could Return To iOS Through GeForce Now This October