Realme 8 5G, lansat oficial și în România. Ofertă specială la precomandă

Scris de | 13 mai, 2021
Realme 8 5G, lansat oficial și în România. Ofertă specială la precomandă

Realme a lansat astăzi noul său dispozitiv, Realme 8 5G, unul dintre cele mai accesibile telefoane care beneficiază de cea mai nouă rețea de comunicații.

Realme 8 5G este un telefon echipat cu procesorul MediaTek Dimensity 700 5G, și realizat în procesul de fabricație de 7nm. Cu opt nuclee tactate până la 2.2GHz și un GPU ARM Mali-G57, realme 8 5G poate rula cele mai noi jocuri și să ofere în același timp o autonomie considerabilă.

Noul smartphone Realme este dotat cu un ecran generos de 6,5 inci diagonală și o rezoluție Full HD+. Cu o rată de refresh de 90Hz, ecranul este perfect pentru gaming, și vine cu un raport corp-ecran de 90,5%. Luminozitatea maximă este de 600 niți, iar densitatea de pixeli măsoară 405PPI.

Memoria RAM este foarte necesară pentru a putea deschide cât mai multe aplicații și pentru a oferi o viteză mai mare în utilizare. Cu funcția Dynamic RAM Expansion, memoria RAM a telefonului poate fi extinsă folosind memoria ROM. Astfel, memoria de stocare a telefonului poate funcționa ca memorie RAM, oferind la nevoie mai multă viteză atunci când multitasking-ul este necesar.

Realme 8 5G oferă o cameră principală de 48MP cu F/1.8 și funcție PDAF. Nu lipsesc funcții specifice ale producătorului, precum Super Nightscape, pentru fotografii realizate noaptea, Ultra Macro, Portrait sau AI Beauty. Cea de-a doua cameră este una de 2MP pentru fotografia Macro, ce poate fi folosită de la o distanță de 4cm, în timp ce a treia cameră foto este responsabilă pentru fotografia de tip portret.

Camera frontală integrată în display este o unitate cu f/2.1 și rezoluție de 16MP, care integrează funcții similare cu cea principală precum Portrait, Panoramic, AI Beauty, HDR, recunoaștere facială sau Super Nightscape.

Bateria de 5000mAh integrată în noul smartphone dispune de încărcare rapidă la 18W, dar și de o funcție care va oferi extra autonomie. Realme a integrat tehnologia Smart 5G Power Saving ce poate gestiona mai bine resursele telefonului ș comută între 4G și 5G într-un mod inteligent. Astfel, cand nu este nevoie de 5G, telefonul va fi comutat pe 4G pentru a consuma mai puțină baterie. Cu 5% autonomie, realme 8 5G poate oferi 34,2 ore în stand-by sau 89 de minunte de chat online.

Slotul de card vine cu două sloturi pentru cartele SIM și un slot pentru cardul de memorie de până la 1TB. Astfel, telefonul poate rula cu doua cartele SIM 5G și un card de memorie simultan. Sistemul de operare este Android 11 cu interfață realme UI 2.0.

Realme 8 5G va fi disponibil la partenerii locali începând cu 18 mai, fiind în ofertă specială pentru primele trei zile de vânzare la un preţ ce porneşte de la 879,99 lei. Noi i-am făcut deja un review, pentru a vedea ce poate – review pe care îl puteți citi aici.

Etichete: , , , , ,