Cum arată toate produsele pe care le lansează Samsung la următorul Galaxy Unpacked: două pliabile, ceasuri și căști

Scris de | 13 iulie, 2021
Cum arată toate produsele pe care le lansează Samsung la următorul Galaxy Unpacked: două pliabile, ceasuri și căști
Urmașul lui Galaxy Fold 2 (foto) va apărea în curând.

Samsung pregătește un eveniment major de lansare pentru 11 august (dată încă neconfirmată), într-o nouă ediție de Galaxy Unpacked, iar leaker-ul Evan Blass a dezvăluit deja toate produsele pe care compania sud-coreeană le va prezenta la acea dată.

Blass a publicat pe pagina sa de Twitter GIF-uri și imagini cu noile produse, începând cu mult-zvonitele pliabile, iar acestea par a fi rendere oficiale ale lui Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3. Dispozitivele pot fi văzute din toate unghiurile, iar Z Fold 3 va veni se pare în 3 culori diferite: alb, verde și negru, în timp ce Z Flip 3 este disponibil în nuanțe de mov, negru, auriu și verde.

De asemenea, Blass a postat și GIF-uri cu ceea ce pare a fi noul Samsung Galaxy S21 FE, în nuanțe de alb, gri, mov și negru. Nu se știe încă dacă va fi lansat la Galaxy Unpacked, însă S21 FE va fi cu siguranță un telefon midrange/upper midrange care va atrage atenția și pe care ne așteptăm ca Samsung să îl vândă în cantități semnificative.

Pe lângă imaginile cu pliabilele și Galaxy S21 FE, Evan Blass a mai publicat și GIF-uri cu cele două noi modele de ceasuri inteligente Samsung, care se vor numi Samsung Galaxy Watch 4 Classic și Galaxy Watch Active 4. Primul va fi disponibil în nuanțe de alb, negru și gri, și va rula noua platformă comună de smartwatch-uri, realizată de Google și Samsung. Al doilea va veni în două mărimi diferite, la 44mm și 40mm și vine în nuanțe de gri, verde închis, alb și „peach”.

În fine, ultimele au fost lăsate noile căști Galaxy Buds, care nu știm încă dacă se vor numi Galaxy Buds 2 sau Samsung va face o altă alegere. Conform lui Ice Universe, acestea ar trebui să vină și cu ANC (active noise cancellation) și culorile în care vor fi disponibile sunt alb, gri sau purpuriu, în interiorul unei cutii de încărcare albe.

Etichete: , , , , ,

Sursa: Samsung’s next Galaxy Unpacked device lineup may have been entirely spoiled in huge new leak