LG ar putea vinde iPhone-uri în magazinele sale după ce a renunțat la dispozitivele Android

Scris de | 21 iulie, 2021
LG ar putea vinde iPhone-uri în magazinele sale după ce a renunțat la dispozitivele Android
foto via @australiannewsreview.com

Acum, după ce LG a renunțat la activitatea de telefonie cu Android, se pare că este gata să umple golul prin curtarea unuia dintre rivalii săi frecvenți. Potrivit MacRumors, Herald Economic Daily susține că LG a încheiat un acord cu Apple pentru a vinde iPhone și iPad în 400 de magazine din Coreea de Sud începând din august.

Este posibil ca LG să fie nevoit să depășească unele obstacole pentru ca acest lucru să se întâmple. Compania ar fi semnat un acord „win-win” cu Asociația Națională de Distribuție a Comunicațiilor Mobile din țară, care îi interzice vânzarea telefoanelor unui concurent direct în magazinele sale. Acordul a fost încheiat în 2018, însă, sau cu mult înainte ca LG să semnaleze că va înceta să facă telefoane și tablete. Se presupune că LG intenționează să renegocieze acordul odată ce vinde oficial iPhone și iPad în magazinele sale.

Dacă raportul este corect, nu ar fi o mișcare complet șocantă. LG ar lăsa efectiv bani pe masă dacă ar înceta să vândă cu totul dispozitive mobile. Acest lucru îi oferă o soluție completă de vânzare, chiar dacă integrarea ar putea să nu fie la fel de strânsă ca înainte. Și da, acest lucru ar putea ajuta LG să-și submineze rivalul Samsung – fiecare iPhone sau iPad vândut îi răpește companiei Samsung un potențial client Galaxy.

LG a fost odată unul dintre cei mai mari producători de telefoane de pe planetă și este binecunoscut pentru luptele sale cu Apple – acest autor își amintește că LG a aruncat iPad-ul când a introdus prima sa tabletă Android. Acum, LG ar putea fi „redus” la vânzarea iPhone-ului după ani de vânzări slabe și pasuri greșite în afaceri.

Etichete: , , ,

Sursa: LG might sell iPhones in its stores after quitting Android devices