Oferta Orange Vara 2021: Top telefoane la prețuri bune

Scris de | 27 iulie, 2021
Oferta Orange Vara 2021: Top telefoane la prețuri bune

Vara este un prilej numai bun să îți schimbi telefonul vechi cu unul mai nou, mai ales înainte să pleci în concediul planificat și visat pe tot parcursul anului, acolo unde probabil vei avea nevoie de un terminal cu o cameră foto ceva mai ofertantă.

Am aruncat un ochi pentru tine în oferta Orange din această lună și am selectat cinci telefoane numai bune de cumpărat pentru zilele libere, care fac poze mai mult decât decente și care ar trebui să reziste cel puțin câțiva ani, din punct de vedere al performanței și al duratei de viață a bateriei.

Oferta Orange: OnePlus 9

OnePlus 9 este unul dintre cele mai interesante telefoane care au apărut pe piață în acest an, iar producătorul chinez a ales să rezolve veșnicul punct slab, camera foto, printr-un parteneriat în premieră cu brand-ul suedez Hasselblad. Poți citi review-ul nostru pentru OnePlus 9, ca să îți faci o părere mai pe larg despre acest telefon. În scjimbul sumei de 3590 de lei, îți poți achiziționa un telefon de top, cu display cu refresh rate de 120 Hz, procesor Qualcomm Snapdragon 888 vârf de gamă și sistem de operare OxygenOS.

OnePlus 9 s

Oferta Orange: Xiaomi Redmi Note 10 5G

Gama Redmi de la Xiaomi este reprezentată foarte bine pe segmentul mid-range, cu telefoane cu display-uri cu rată mare de refresh și camere foto triple. Xiaomi Redmi Note 10 5G, adică telefonul pe care îl regăsim în oferta Orange din această vară, vine echipat cu un procesor MediaTek Dimensity 700 5G, o baterie foarte mare, de 5000 mAh dar și cu un ecran cu rată de refresh de 90 Hz, totul la doar 1024 lei. Sună tentant, nu?

Oferta Orange: Huawei P Smart 2021

Chiar dacă Huawei nu se mai bucură de succesul de odinioară, prin pricina faptului că nu mai poate beneficia de cele mai noi aplicații și actualizări de la Google, producătorul chinez încă scoate pe piață telefoane foarte performante, care vin la prețuri mai mici, pentru a fi încă competitive. Huawei P Smart 2021 este un terminal mid-range care se laudă cu un ansamblu foto quad, o baterie de 5000 mAh și încărcare rapidă Super Charge 22.5 W și care este disponibil în oferta Orange la doar 845 de lei.

Oferta Orange: Nokia X10 5G

Revenirea unuia dintre cele mai celebre brand-uri din istoria telefoanelor mobile s-a produs în urmă cu câțiva ani, iar de atunci, posesorul mărcii, HMD Global, a avut timp să-și perfecționeze produsele și să se poziționeze așa cum trebuie pe piață, mai ales pe segmentul de mijloc, poate cel mai important din România. Nokia X10 5G este un telefon care poate fi cumpărat de la Orange cu aproximativ 1500 de lei, iar pentru acești bani vei primi un terminal cu procesor cu opt nuclee, 128 de GB spațiu de stocare și 4 GB de memorie RAM.

Oferta Orange: Xiaomi Mi 11 Lite

Fratele cel mai mic din gama Mi 11 etse un mid-range foarte capabil, care se află în oferta Orange la prețul de aproximativ 2000 de lei. În schimbul acestei sume, Xiaomi livrează un telefon cu un procesor de top pentru segmentul său, Qualcomm Snapdragon 780G, 8 GB de memorie RAM, cuplați cu 128 de GB spațiu de stocare, și un display AMOLED FHD de 6,55 inci și rată de refresh de 90 Hz. Unde mai punem că regăsim aici și funcție de Fast Charge de 33W, pentru bateria de 4250 mAh.

Etichete: , , , , , , , ,