PUBG ar putea fi jucat gratuit în curând

Scris de | 27 iulie, 2021
PUBG ar putea fi jucat gratuit în curând

Un nou zvon a sugerat că PUBG sau PlayerUnknown’s Battlegrounds ar putea fi jucat gratuit în viitorul apropiat. Titlul este unul dintre cele mai populare jocuri Battle Royale de pe piața jocurilor pe PC și aparent caută să fie accesibil tuturor în curând. Știrea vine de la un tweet de la PlayerIGN.

Totuși, se pare că decizia de a trece PUBG la un format free-to-play se va baza în mare măsură pe recepția bazei sale actuale de jucători. Cu alte cuvinte, studioul din spatele PUBG va urmări răspunsul jucătorului într-o săptămână gratuită, care se pare că va fi organizată luna viitoare.

foto via @gizmochina.com

Deci, jocul ar putea fi gratuit în funcție de existența unui flux de jucători noi și de felul în care jucătorii existenți reacționează la această schimbare. Zvonul este încă neconfirmat, însă vom avea un răspuns oficial în curând. Dacă va trece la un format gratuit, PUBG va călca pe urmele principalului său rival din ultimii ani din scena battle royale-urilor, Fortnite, jocul care a popularizat funcția de Battle Pass și care a devenit rapid liderul acestui gen tocmai datorită accesibilității sale. 

Etichete: , ,

Sursa: PUBG might be going Free to play soon: Rumor