Mini LED MacBook Air așteptat în 2022

Scris de | 28 iulie, 2021
Mini LED MacBook Air așteptat în 2022
foto via @ubergizmo.com

La începutul acestui an, Apple a anunțat o reîmprospătare a liniei iPad Pro, pe care au montat un nou mini afișaj LED. De atunci s-a zvonit că noul MacBook Pro va face același lucru și au existat chiar sugestii că mini refresh-ul gamei iPad ar putea primi același tratament.

Acum, analistul Ming-Chi Kuo susține că Apple va aduce tehnologia de afișare pe MacBook Air de asemenea, dar nu chiar atât de repede precum ne-am aștepta. Potrivit lui Kuo, el susține că update-ul MacBook Air cu tehnologia mini LED va sosi abia la mijlocul anului 2022.

În timp ce Kuo este de obicei, destul de precis cu previziunile sale, perioada vehiculată, cea de la mijlocul anului, pare un pic ciudată. Acest lucru se datorează faptului că mijlocul se învârte în jurul WWDC, în general, eveniment în care nu se anunță hardware nou. În orice caz, noul Mac ar fi pregătit de lansare pentru primul trimestru al anului sau chiar spre sfârșitul acestuia.

Acestea fiind spuse, în timp ce calendarul de lansare ar putea părea un pic suspect, ideea ca MacBook Air să primească un panou mini LED nu este prea surprinzătoare.

Etichete: , ,

Sursa: Mini LED MacBook Air Expected In 2022