Razer lansează noi căști Hammerhead True Wireless, cu iluminare RGB și ANC

Scris de | 13 august, 2021
Razer lansează noi căști Hammerhead True Wireless, cu iluminare RGB și ANC

Razer a anunțat lansarea celei de-a doua generații de căști intraauriculare Hammerhead True Wireless, adăugând pe acestea iluminare Razer Chroma RGB și tehnologie active noise cancellation (ANC).

Pe lângă iluminarea Razer Chroma RGB și tehnologia ANC feed forward cu microfoane duale care elimină zgomotul ambiental (ENC), Razer a adăugat și dopuri de silicon. S-a păstrat totodată și modul de utilizare dedicat jocurilor cu un timp de răspuns extrem de redus (60ms).

Noile căști au o autonomie de până la 32,5 ore, fiind ideale pentru sesiunile prelungite de joacă, indiferent de locație. Hammerhead TW beneficiază de avantajele oferite de aplicația Razer Audio (disponibilă pe Google Play Store și pe Apple App Store), printre care se numără profilurile audio personalizabile în mod individual pentru muzică și pentru jocuri, indiferent de dispozitivul alături de care sunt folosite căștile.

Razer Hammerhead True Wireless (2nd gen)

Noua generație de căști Razer Hammerhead True Wireless este disponibilă acum, pe site-ul Razer și în oferta partenerilor săi de retail, la prețul de 139,99 euro.

Etichete: , , ,