iPhone 13 se zvonește că va veni cu display de 120Hz

Scris de | 18 august, 2021
iPhone 13 se zvonește că va veni cu display de 120Hz
FOTO via GSMArena

De când iPad Pro a introdus un ecran de 120Hz, mulți se întrebau dacă și când Apple va aduce această caracteristică în gama sa de iPhone. De fapt, mulți dintre concurenții Apple au lansat de atunci telefoane cu display-uri de 90Hz sau 120Hz, unii mergând chiar până la 144Hz. Acestea fiind spuse, anul acesta ar putea fi anul în care vom vedea în sfârșit că funcția ajunge si pentru iPhone.

Auzim aceste zvonuri de ceva vreme, dar cel mai recent număr al Power On al lui Mark Gurman de la Bloomberg a reiterat acele afirmații, în care afirmă că iPhone-urile din acest an vor veni cel mai probabil cu un ecran de 120Hz. Cu toate acestea, conform zvonurilor anterioare și având în vedere și istoria Apple de a face lucruri, afișajul de 120Hz nu va fi disponibil pe întreaga gamă.

În schimb, se pare că doar modelele iPhone 13 Pro și Pro Max vor avea afișajul de 120Hz, dar ne imaginăm că în timp Apple va aduce în cele din urmă funcția pe toate iPhone-urile sale. Acest lucru este similar cu configurarea camerei duale când a debutat pentru prima dată, precum și cu ecranele OLED pentru iPhone, în care a fost limitată la modelele mai scumpe la început. 

Etichete: , , , ,

Sursa: iPhone 13 Once Again Rumored To Come With 120Hz Displays