Când se lansează următorul iPhone

Scris de | 23 august, 2021
Când se lansează următorul iPhone
foto via @ubergizmo.com

Dacă mai există cel puțin un produs Apple de care suntem siguri că va fi lansat până la sfârșitul anului 2021, acesta este iPhone 13. Conform zvonurilor, Apple va găzdui în septembrie un eveniment în cadrul căruia va fi anunțat telefonul și unde ne putem aștepta să vedem și dispozitive precum Apple Watch.

Cu toate acestea, se pare că Apple ar putea planifica un septembrie plin de evenimente. Acest lucru este relatat de un raport al DigiTimes, care susține că Apple ar trebui să găzduiască mai multe evenimente speciale în septembrie.

Situația este oarecum ciudată deoarece Apple își separă evenimentele de obicei, spre deosebire de a le înghesui pe toate într-o singură lună. De exemplu, anul trecut am văzut un eveniment despre Apple Watch și iPad în septembrie, urmat de un eveniment iPhone aproximativ o lună mai târziu. Am avut apoi un alt eveniment la care s-au lansat computerele Mac cu procesoare M1.

Ne așteptăm să fie la fel și anul acesta, an în care iPhone 13 și Apple Watch vor fi lansate probabil în septembrie, pentru ca apoi Apple să găzduiască un alt eveniment în octombrie sau noiembrie pentru Mac Mini și MacBook Pro.

Etichete: , , , , ,

Sursa: Apple Rumored To Host Multiple Special Events For September