Lansarea unui alt joc important a fost amânată pentru 2022

Scris de | 16 septembrie, 2021
Lansarea unui alt joc important a fost amânată pentru 2022

Amânările continuă în lumea jocurilor video, iar un nou titlu triple A se alătură listei foarte lungi de jocuri amânate deja pentru 2022, pe care se află deja titluri ca Hogwarts Legacy, The Lord of the Rings: Gollum, Gran Turismo 7 sau Gotham Knights.

Ultimul titlu care ar fi trebuit să fie gata pentru lansare în 2021, însă care va veni puțin mai târziu decât ne așteptam este Dying Light 2: Stay Human, continuarea primului joc din seria care combină elemente de parkour cu supraviețuirea în timpul apocalipsei zombie. Astfel, jocul celor de la Techland ar urma să apară pe 4 februarie 2022.

Titlul este practic „complet” conform șefului studioului, Pawel Marchewka, însă echipa are nevoie de o perioadă mai lungă de timp pentru a „optimiza și finisa” anumite detalii ale software-ului. De asemenea, Marchewka a adăugat că instituțiile media și câțiva influenceri vor avea parte de un hands-on cu jocul în octombrie, și a promis unele vești „entuziasmante” care vor sosi în luna septembrie.

Dying Light 2: Stay Human nu este la prima amânare. Jocul ar fi trebuit să fie lansat în primăvara lui 2020, însă pandemia și ambițiile celor de la Techland cu privire la noul titlu (care va include o lume mult mai extinsă și detalii care se vor schimba în funcție de acțiunile tale) au dus la o amânare nedefinită inițial, într-un final jocul fiind programat pentru lansarea în 2021.

Dying Light 2: Stay Human se va lansa pe consolele Xbox One și Xbox Series X/S, PS4 și PS5, dar și pe PC.

Etichete: , , , , ,

Sursa: 'Dying Light 2' delayed to February 4th, 2022