Apple anunță că a remediat problemele de deblocare de pe Apple Watch

Scris de | 4 octombrie, 2021
Apple anunță că a remediat problemele de deblocare de pe Apple Watch
foto via @ubergizmo.com

După lansarea iOS 15 și iPhone 13, utilizatorii iPhone 13 au realizat rapid că există o problemă de software care trebuie remediată: nu au putut să-și deblocheze iPhone-urile folosind Apple Watch. Apple a promis mai târziu că va găsi o soluție și, cu siguranță, dacă deții iPhone 13, îți recomandăm să consulți cea mai recentă actualizare.

Este vorba despre actualizare iOS 15.0.1, care a fost recent lansată de Apple. Jurnalul de schimbări pentru această actualizare nu menționează alte soluții decât bug-ul care va rezolva problema iPhone 13 și Apple Watch, dar actualizarea merită făcută oricum.

Deblocarea cu Apple Watch a fost o caracteristică pe care Apple a introdus-o cu ceva timp în urmă în timpul pandemiei. Pe măsură ce oamenii au început să poarte măști pentru a se proteja împotriva coronavirusului, situația a făcut ca funcțiile precum Face ID să fie inutile și dificil de utilizat, iar introducerea unei astfel de caracteristici precum deblocare telefonului prin Apple Watch s-a dovedit extrem de utilă.

Etichete: , , , , ,

Sursa: Apple Issues Fix For Unlock With Apple Watch Bug