Razer lansează o colecție de periferice inspirate de Genshin Impact

Scris de | 4 octombrie, 2021
Razer lansează o colecție de periferice inspirate de Genshin Impact

Razer a anunțat astăzi un nou parteneriat strategic cu dezvoltatorul și publisher-ul de divertisment miHoYo pentru a serba prima aniversare a jocului Genshin Impact.

Razer și miHoYo au colaborat pentru a sărbători acest moment important alături de fanii celor două branduri, prin oferirea de surprize inspirate de popularul open-world action role playing game, printre care se numără noi periferice, dar și integrarea Razer Chroma RGB în joc, alături de setări de sunet personalizate sub forma THX Game Profile, care îmbunătățesc experiența de joc.

În colaborare cu miHoYo, Razer a prezentat o nouă gamă de periferice cu design inspirat din popularul joc și bazat pe cele mai populare produse ale producătorului. Astfel, fanii vor putea vedea noul design special al mouse-ului de gaming Razer DeathAdder V2 Pro, al scaunului ergonomic destinat gamerilor Razer Iskur X, dar și al mousepad-ului de gaming Razer Goliathus Speed. Pentru a marca momentul, fiecare produs din această nouă gamă este însoțit de un cod special, care le oferă utilizatorilor un bonus în cadrul jocului.

Și serviciul online Razer Customs, disponibil pe Razer.com, care le oferă utilizatorilor servicii avansate de personalizare a produselor Razer, se va îmbogăți în curând cu noi design-uri inspirate din joc. Razer Customs permite personalizarea unor produse precum mouse-uri, carcase de telefon sau mousepad-uri.

Compania a dezvoltat și un THX Game Profile disponibil prin aplicația THX Spatial Audio. Profilul audio dezvoltat în mod special pentru Genshin Impact este disponibil pentru sistemele PC și este compatibil cu toate căștile de gaming.

Genshin Impact a fost lansat în septembrie 2020, obținând un succes răsunător într-un timp foarte scurt. Jocul a fost premiat în mai multe rânduri, lista de distincții incluzând App Store Game of the Year 2020, Google Play Best Game of 2020 și premiul de popularitate din partea publicului în cadrul Tokyo Game Show Media Awards 2020. Jocul a fost încorporat în sistemul Razer Gold și Silver în decembrie 2020.

Etichete: , , , , , ,