LG va dezvolta display-uri OLED de 12,9 inci pentru iPad Pro

Scris de | 8 octombrie, 2021
LG va dezvolta display-uri OLED de 12,9 inci pentru iPad Pro
foto via @australiannewsreview.com

Odată cu update-urile pentru gama iPad Pro de la începutul acestui an, Apple a introdus și un mini display LED în gama sa extinsă de tablete. Cu toate acestea, există șansa ca mini LED-ul să fie o soluție de moment, iar intențiile adevărate ale Apple să fie în legătură cu trecerea în cele din urmă la OLED. Acum, un raport de la The Elec susține că un iPad OLED ar putea fi lansat în următorii 2-3 ani.

Acesta susține că LG ar fi început dezvoltarea panourilor OLED pentru iPad Pro de 12,9 inci și că aceste panouri ar putea ajunge fie pentru modelele 2023, fie pentru 2024. Aceasta înseamnă că, în următorii 1-2 ani, iPad Pro ar putea continua să utilizeze mini afișaje LED.

Nu este prima dată când auzim despre interesul Apple pentru panourile OLED referitor la seria iPad. Recent, a existat un raport potrivit căruia Apple ar fi anulat planurile pentru un iPad OLED Air în 2022 pe care le dezvoltă împreună cu Samsung. S-a sugerat că au existat obstacole tehnice, precum și litigii financiare care au dus la căderea parteneriatului.

Desigur, 2023/2024 este încă destul de departe, așa că ne imaginăm că este posibil ca lucrurile să se poată schimba până atunci.

Etichete: , , ,

Sursa: LG Reportedly Developing 12.9-inch OLED Panels For The iPad Pro