God of War ajunge pe PC la începutul lui 2022

Scris de | 21 octombrie, 2021
God of War ajunge pe PC la începutul lui 2022

Seria jocurilor exclusive de pe PlayStation care fac tranziția pe PC va continua și în 2022, cu celebrul God of War. Jocul lansat în 2018 care îi are în prim plan pe Kratos și fiul său va fi disponibil exclusiv pe Steam și Epic Games Store pe 14 ianuarie, conform unui anunț oficial al PlayStation.

Astfel, pentru cei care au un PC competent, God of War va putea fi jucat la calitate 4K cu framerate unlocked, iar portul jocului va avea suport pentru ambele controllere de PlayStation – DualSense și DualShock 4, dar și pentru tehnologiile celor de la NVIDIA – DLSS și Reflex. Dacă preferi să te joci cu mouse și tastatură, vei avea și această posibilitate, precum și o customizare completă a controalelor.

God of War se înscrie astfel pe lista lungă a jocurilor exclusive de PlayStation care ajung și pe PC, precum Horizon Zero Dawn și Days Gone. Există planuri pentru a aduce și mai multe titluri pe PC în următoarea perioadă, precum seria Uncharted, iar lansarea de pe 14 ianuarie a lui God of War va servi ca un excelent pretext pentru a juca din nou titlul celor de la Sony înainte de apariția continuării, God of War Ragnarok, așteptat să apară cândva în 2022.

Sursa: 'God of War' heads to PC on January 14th