Samsung lansează blugi (!) cu un buzunar dedicat pentru un Galaxy Z Flip3

Scris de | 2 noiembrie, 2021
Samsung lansează blugi (!) cu un buzunar dedicat pentru un Galaxy Z Flip3

Samsung anunță lansarea unei perechi de blugi, în colaborare cu Dr Denim, care au un buzunar special realizat pentru a introduce un Galaxy Z Flip3. Plasat în zona piciorului drept și făcut să adăpostească cel mai nou telefon pliabil al sud-coreenilor, buzunarul este singurul utilizabil de pe acești blugi, celelalte buzunare fiind cusute.

Într-un comunicat de presă, Samsung se întreabă „cine are nevoie de buzunare mari”, motivând că a decis ca acestea să fie înlăturate complet de pe această pereche de blugi pentru că „ocupă prea mult spațiu”, „nu arată bine” și „cele mai noi telefoane pot să cadă din ele”.

Motivațiile Samsung sunt puțin bizare, iar oferta pentru cei care vor să cumpere blugii pare și mai curioasă. Aceștia vor fi vânduți pentru moment doar în Australia, la un preț de 1500 de dolari australieni (aproape 4800 de lei) și vin la pachet cu un telefon gratuit – evident un Galaxy Z Flip3, în varianta de 128GB de stocare, într-una din patru culori – Cream, Black, Green sau Lavender.

Etichete: , , , ,

Sursa: Samsung announces jeans with a dedicated Galaxy Z Flip3 pocket