Gala Connect 2021: Care este cel mai bun brand de telefoane din 2021

Scris de | 3 decembrie, 2021
Gala Connect 2021: Care este cel mai bun brand de telefoane din 2021

În 2021, majoritatea producătorilor de smartphone-uri au preferat să își îmbunătățească modelele deja cunoscute, optând astfel pentru o abordare mai puțin riscantă. Inovația în perioada pandemiei este greu de atins, însă telefoanele aduse pe piață de nume ca Samsung, Apple, Oppo, OnePlus sau Xiaomi au încercat să surprindă prin diferite modele.

În cursa pentru cel mai bun brand de telefoane din 2021 au intrat astfel o sumedenie de producători de smartphone-uri: Apple, Samsung, OPPO, vivo, Realme, OnePlus, Sony, Huawei, Xiaomi, Nokia, Motorola și Allview, fiind fără îndoială cea mai „populată” categorie de la gala premiilor Connect 2021.

Câștigătorul a fost însă unul singur: Samsung a luat „coroana” pentru cel mai bun brand de telefoane din 2021. Deși anul acesta nu a fost la fel de „aglomerat” din punct de vedere al modelelor lansate, Samsung renunțând spre exemplu la gama Note, telefoanele anunțate de sud-coreeni au fost suficient de bune pentru a atrage voturile juriului de la gala premiilor Connect 2021.

Etichete: , , ,